Ημέρα έντασης για τους πλειστηριασμούς και η σημερινή (φωτο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ημέρα έντασης για τους πλειστηριασμούς και η σημερινή (φωτο)

Δημοσίευση: 6:47 μ.μ. | 16/11/16
imera-entasis-gia-tous-plistiriasmous-ke-i-simerini

«Ηλεκτρισμένη» η ατμόσφαιρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Άλλη μία Τετάρτη και το ραντεβού των συλλογικοτήτων και των πολιτικών φορέων που είναι κατά των
πλειστηριασμών ανανεώθηκε… εντόνως. Για σήμερα ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν 7 πλειστηριασμοί με βάση το πινάκιο, εκ των οποίων ο ένας για κατοικία χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν πρόκειται για πρώτη κατοικία

Μέλη του ΕΠΑΜ και του «κινήματος δεν πληρώνω» μπήκαν μπροστά στην είσοδο της αίθουσας που πραγματοποιούνται οι πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών μ’ ένα μεγάλο πανό.

Όπως μετέδωσε ο «Αθήνα 9.84», οι συγκεντρωμένοι εμπόδισαν πέντε συμβολαιογράφους να προχωρήσουν σε διαδικασίες πλειστηριασμών και πριν από λίγο τους ανάγκασαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το κτίριο.

Στη Θεσσαλονίκη, τα μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί οποιοσδήποτε πλειστηριασμός βγάζοντας έξω με το ζόρι τους συμβολαιογράφους που παρίσταντο κατόπιν άδειας μιας και ο σύλλογός τους έχει βγάλει από χθες απόφαση για αποχή από τις διαδικασίες κυρίως πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Τα πανό τους έγραφαν το σύνθημα «μας κλέβουν τις περιουσίες - Κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία», σύμφωνα με το thestival.gr.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών