Καταψηφίζουν οι ΑΝΕΛ διατάξεις κοινοτικής Οδηγίας για ίση μεταχείριση | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Καταψηφίζουν οι ΑΝΕΛ διατάξεις κοινοτικής Οδηγίας για ίση μεταχείριση

Δημοσίευση: 11:02 μ.μ. | 15/11/16
katapshfizoun-oi-anel-diatakseis-koinotikhs-odhgias-gia-ish-metaxeirish

Οι ΑΝΕΛ καταψηφίζουν τα άρθρα νομοσχεδίου που αφορούν την εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας για την ίση μεταχείριση στο χώρο εργασίας ασχέτως φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής

Κατά την συζήτηση που διεξάγεται στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής τα
περισσότερα κόμματα δήλωσαν ότι υπερψηφίζουν (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι).

Ο εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης υποστήριξε ότι «εξισώνεται ο θρησκευτικός ή πολιτικός γάμος καθολικά με τα σύμφωνα συμβίωσης» τα οποία έχει καταψηφίσει το κόμμα του και ότι «οι εκτροπές οικογενειακού θεσμού ή αναδυόμενες άλλες μορφές οικογένειας οδηγούν σε αποχριστιανισμό σύγχρονων κοινωνιών»

«Όταν εμείς αντιδρούσαμε στο σύμφωνο συμβίωσης και λέγαμε ότι ανοίγει ο δρόμο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, τότε η πλειοψηφία των βουλευτών έλεγε ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Σήμερα επαληθευόμαστε και αντιδρούμε». «Πάμε να νομιμοποιήσουμε το τρίτο φύλο» είπε και πρόσθεσε ότι «έτσι ανοίγει ο δρόμος και για την τεκνοθεσία».

«Θα διαμορφωθεί στο μέλλον μία κοινωνία χαλαρών ηθών», εκτίμησε ο Κ. Κατσίκης και υποστήριξε ότι για το κόμμα του «μεγαλύτερη αξία έχει ο σεβασμός του ανθρώπου που απορρέει από την απόρριψη οποιοδήποτε θεσμού υποκατάστατου της οικογένειας».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών