Κωνσταντίνος Πλεύρης: Ο γιος μου σώθηκε από θαύμα | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Ο γιος μου σώθηκε από θαύμα

Δημοσίευση: 4:53 μ.μ. | 22/11/16

Τι λέει για τις ώρες που πέρασε ο γιός του στην εντατική, ποια ήταν τα πρώτα του λόγια, ποιος ήταν στο πλευρό του όταν συνήλθε και το τηλεφώνημα του Φίλη

Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε με την περιπέτεια του γιου του, μίλησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. Ο πατέρας του Θάνου Πλεύρη για την
τωρινή του κατάσταση ανέφερε: «Δόξα το θεό πηγαίνει πολύ καλύτερα, εξήλθε από την εντατική και είναι στο δωμάτιο του. Όπως μας λένε οι γιατροί σώθηκε από θαύμα, γιαυτό κι εμείς πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια του θεού αλλά και με τους γιατρούς ανταπεξήλθε σε αυτή την ασθένεια».

Μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, αναφέρθηκε και στο πως ξεκίνησε όλη αυτή η περιπέτεια για τον γιο του. «Στο πόδι είχε έναν κιρσό, πήγε σε μια ιδιωτική κλινική, έγινε εκεί μια επέμβαση με laser, εν συνεχεία παρουσιάσθηκε μια φλύκταινα και πήγε στο Λαϊκό Νοσοκομείο και του την αφαίρεσαν με κάποια ένεση και κατόπιν έπαθε σηψαιμία. Μας είπαν ότι είναι πολύ επικίνδυνα, αμέσως μπήκε στην εντατική δια σωληνωμένος και περιμέναμε το αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πάρα πολύ δύσκολες ώρες και όποιος είναι πατέρας που έχει παιδί το αντιλαμβάνεται. Μεγίστη τραγωδία υπάρχει όταν οι γονείς θάψουν τα παιδιά, ευτυχώς σε εμάς δεν συνέβη αυτό. Πάρα πολύ φοβηθήκαμε».

Για τις ώρες  που πέρασε στην εντατική αλλά και για την στιγμή που άνοιξε τα μάτια του είπε: «Όταν ήταν ημιναρκωμένος, μας καταλάβαινε και έγνεφε. Η μητέρα του ήταν εκεί όταν συνήλθε, η μητέρα του είναι πιο γενναία από εμένα, εγώ δεν τα αντέχω αυτά. Αλλά μόλις του έβγαλαν τους σωλήνες μίλησε».

Τα πρώτα λόγια του Θάνου Πλεύρη, σύμφωαν με όσα είπε ο πατέρας του ήταν: «Δόξα το θεό που αισθάνεται καλά, ζωντανός, αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του. Είχε συνεχώς συνείδηση και καταλάβαινε ότι περνάει πολύ δύσκολα».

«Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο της Δημοκρατίας που με πήρε τηλέφωνο. Ο κ. Φίλης, που το τηλεφώνημα του απέδειξε ότι υπάρχουν αριστεροί οι οποίοι δεν συγχέουν τις ανθρώπινες σχέσεις με την πολιτικές αντιθέσεις. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου εν’ όψη ότι έχανα ένα παιδί στην καλύτερη ηλικία του, στην πιο δημιουργική», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών