Κορινθία: Ξεκίνησαν τις στειρώσεις των αδέσποτων ζώων στον δήμο Βέλου - Βόχας | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Κορινθία: Ξεκίνησαν τις στειρώσεις των αδέσποτων ζώων στον δήμο Βέλου - Βόχας

Δημοσίευση: 1:01 μ.μ. | 15/11/16
korinthia-ksekinhsan-tis-steirwseis-twn-adespotwn-zwwn-ston-dhmo-belou-boxas

Ήδη μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 10 στειρώσεις στις Δημοτικές Κοινότητες Ζευγολατιού, Βραχατίου και Βέλου

«Ο Δήμος Βέλου Βόχας, μετά την από 24/8/2016 σύναψη σύμβασης με το Κτηνιατρικό Κέντρο Κιάτου της
Κτηνιάτρου κας. Ηλιοπούλου Βιολέττας για την παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών στο πλαίσιο προγράμματος στείρωσης και περίθαλψης αδέσποτων ζώων του Δήμου μας, ξεκίνησε τις στειρώσεις αδέσποτων ζώων.

Ήδη μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 10 στειρώσεις στις Δημοτικές Κοινότητες Ζευγολατιού, Βραχατίου και Βέλου και έχει δοθεί προτεραιότητα σε  σχολικά κτίρια και κεντρικά σημεία του Δήμου. Η προσπάθεια βέβαια μόλις ξεκίνησε και απομένουν να γίνουν πολλά ακόμη εκ μέρους του Δήμου, ώστε να υπάρξει ορατό αποτέλεσμα και να περιοριστεί ο αριθμός των αδέσποτων ζώων.

Η ανωτέρω σύμβαση αφορά τη στείρωση, σήμανση-καταγραφή, εμβολιασμό και περίθαλψη αδέσποτων ζώων, που περισυλλέγονται με φροντίδα των εθελοντών φιλόζωων και φιλοζωικών οργανώσεων της περιοχής και σε συνεννόηση με τις υπηρεσίες του Δήμου.

Η Αντιδήμαρχος Μαρία Καλλίρη, υπεύθυνη του προγράμματος, ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία τους την 5μελή επιτροπή που έχει ορισθεί από το Δήμο, την κτηνίατρο κα. Ηλιοπούλου Βιολέττα, την φιλοζωική Κιάτου ΄΄Σχέσεις Στοργής΄΄ καθώς επίσης και τους ευαισθητοποιημένους εθελοντές φιλόζωους δημότες που όλοι μαζί έδειξαν ότι με καλή διάθεση και συνεργασία μπορούμε να έχουμε άριστα αποτελέσματα», αναφέρεται από το δήμο Βέλου- Βόχας!

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών