Κορινθία: Τέσσερις επικουρικοί ιατροί προσλήφθηκαν πρόσφατα στο νοσοκομείο Κορίνθου | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Κορινθία: Τέσσερις επικουρικοί ιατροί προσλήφθηκαν πρόσφατα στο νοσοκομείο Κορίνθου

Δημοσίευση: 2:08 μ.μ. | 11/11/16
korinthia-tesseris-epikourikoi-iatroi-proslhf8hkan-prosfata-sto-nosokomeio-korinthou

«Με αυτόν τον τρόπο οι ενέργειες στις οποίες έχουμε αναφερθεί, δεν παραμένουν σε επίπεδο εξαγγελιών, αλλά γίνονται πράξεις  με σταθερές και στοχευμένες κινήσεις»

Η πρόσφατη πρόσληψη τεσσάρων Επικουρικών Ιατρών (Ακτινολόγου – Παιδιάτρου – Ουρολόγου και Κυτταρολόγου) στο Νοσοκομείο Κορίνθου, ολοκλήρωσε έναν ακόμα κύκλο ενεργειών της σημερινής Διοίκησης, που στοχεύουν στην αποκατάσταση της λειτουργικής του κατάστασης και ιδιαίτερα των Τμημάτων της Ιατρικής Υπηρεσίας.

Τμήματα που μέχρι πρότινος ή ήταν κλειστά (Παιδιατρική) ή είχαν σοβαρό πρόβλημα στελέχωσης (Ουρολογικό), έχουν πλέον τη δυνατότητα με την παρουσία τριών ειδικευμένων γιατρών σε κάθε ένα από αυτά, να διασφαλίσουν και τη συνεχή λειτουργία τους αλλά και την ποιοτικότερη και ποσοτικότερη παροχή υπηρεσιών. Ήδη έχουν δρομολογηθεί και άλλα αιτήματά μας που αφορούν προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Με αυτόν τον τρόπο οι ενέργειες στις οποίες έχουμε αναφερθεί, δεν παραμένουν σε επίπεδο εξαγγελιών, αλλά γίνονται πράξεις  με σταθερές και στοχευμένες κινήσεις.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών