Κουρουμπλής: Θα ήταν καταστροφή για τη χώρα να πέσει η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Κουρουμπλής: Θα ήταν καταστροφή για τη χώρα να πέσει η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή

Δημοσίευση: 1:52 μ.μ. | 28/11/16
koyroymplhs-tha-htan-katastrofh-gia-th-xwra-na-pesei-h-kybernhsh-ayth-th-stigmh

Να βρεθεί κοινός τόπος με τα πολιτικά κόμματα σε κρίσιμα θέματα όπως το προσφυγικό ζήτησε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 Fm», ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής

Μάλιστα, κάλεσε την αντιπολίτευση να δηλώσει τη θέση της στο συγκεκριμένο θέμα και να ξεκαθαρίσει εάν επιθυμεί να καταρρεύσει η συμφωνία με την Τουρκία.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση υλοποίησε όλες τις δεσμεύσεις της έναντι των εταίρων, πάρα το γεγονός ότι ήταν επώδυνες για τον ελληνικό λαό, ζητώντας από τους Ευρωπαίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

«Οι Ευρωπαίοι να μην παίζουν με αυτά τα πράγματα, η πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα είναι το ζητούμενο για την Ευρώπη» τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τις οποίες ζητά επίμονα η ΝΔ, με αιχμή την αξιολόγηση, το χρέος και το προσφυγικό, απάντησε: «Θα μπορούσα να πω "ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται". Εάν είναι να συμβεί στη χώρα καταστροφή είναι να πέσει η κυβέρνηση, αυτή τη στιγμή».

Αναφερόμενος στις προτεραιότητες του υπουργείου Ναυτιλίας, ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε ότι σε μια τέτοια περίοδο όπου το παγκόσμιο εμπόριο είναι στο επίκεντρο, οι μεταφορές παίζουν ένα σημαντικό ρόλο, και η χώρα μας οφείλει να αναπτύξει λιμενική βιομηχανία.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών