Μάρτυρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Ήταν μια δολοφονική επίθεση | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Μάρτυρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Ήταν μια δολοφονική επίθεση

Δημοσίευση: 4:12 μ.μ. | 22/11/16
martiras-sti-diki-tis-chrisis-avgis-itan-mia-dolofoniki-epithesi

Καρέ-καρέ παρουσίασε την επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ υπάλληλος στα μεταλλεία Περάματος

Καρέ-καρέ τα τέσσερα λεπτά που διήρκησε η επίθεση σε βάρος των μελών του ΠΑΜΕ τον Σεπτέμβριο του 2013
στο Πέραμα περιέγραψε, καταθέτοντας στην δίκη της Χρυσής Αυγής, ο Δημήτρης Διαμαντάκης υπάλληλος στον χώρο του μετάλλου.

Ο μάρτυρας, ο οποίος έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, ήταν ένα από τα μέλη της ομάδας που εκείνο το βράδυ χτυπήθηκε από τα «τάγματα εφόδου». Ο κ. Διαμαντάκης έκανε λόγο για «δολοφονική επίθεση» της Χρυσής Αυγής που είχε στόχο το Συνδικάτο μετάλλου «για να εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα» και αναφέρθηκε σε  ομάδες 25 ατόμων που λειτούργησαν συντονισμένα και τους περικύκλωσαν. «Άρχισαν να μας κοπανάνε όλοι μαζί» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως θεωρεί ότι οι δράστες ίσως να έφυγαν αφού χτύπησαν σφοδρά τον Σωτήρη Πουλικόγιαννη «γιατί νόμιζαν πως πέτυχαν τον στόχο τους που ήταν ο τίτλος του ως προέδρου του Συνδικάτου». «Εγώ όταν είδα τον Σωτήρη κάτω χτυπημένο ,νόμιζα πως "πέτυχαν" τον στόχο τους» είπε.

Αναφερόμενος δε στους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που βρίσκονταν κοντά κατά τη διάρκεια της επίθεσης τους χαρακτήρισε «απαθέστατους».

Ο μάρτυρας βρήκε κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ της επίθεσης που δέχτηκαν τα μέλη του ΠΑΜΕ και η παρέα του Παύλου Φύσσα μια εβδομάδα αργότερα. «Έκλεισαν, κύκλωσαν τα παιδιά και επιτέθηκαν» τόνισε.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών