Ο Αθ. Ηλιόπουλος νέος ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ο Αθ. Ηλιόπουλος νέος ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας

Δημοσίευση: 4:16 μ.μ. | 11/11/16
o-ath-hliopoylos-neos-eidikos-grammateas-toy-swmatos-epithewrhshs-ergasias

Παρουσία του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας ανέλαβε τα καθήκοντά του ο Αθανάσιος Ηλιόπουλος - Δείτε ποιος είναι ο νέος ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας

Ο Αθανάσιος Ηλιόπουλος είναι ο νέος ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), αναλαμβάνοντας από σήμερα, 11/11, τα καθήκοντά του.

Ο Αθ. Ηλιόπουλος παρέλαβε τα καθήκοντά του από τον παραιτηθέντα ειδικό γραμματέα Γιάννη Σούκο, παρουσία του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη.

Δείτε αναλυτικά το βιογραφικό του Νάσου Ηλιόπουλου:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Αθήνα.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου πανεπιστημίου.

Παράλληλα, είναι υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ έχει διατελέσει γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού.

Ο νέος ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έχει εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Τέλος, έχει συνεργαστεί ερευνητικά με το Ινστιτούτο Rosa Luxemburg.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών