Οργή της κυβέρνησης για την προσπάθεια στελεχών της ΝΔ να υποβαθμίσουν την επίσκεψη Ομπάμα | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Οργή της κυβέρνησης για την προσπάθεια στελεχών της ΝΔ να υποβαθμίσουν την επίσκεψη Ομπάμα

Δημοσίευση: 9:13 μ.μ. | 9/11/16

Ανακοίνωση μέσω της οποίας κατακεραυνώνει στελέχη της ΝΔ για την προσπάθειά τους να υποβαθμίσουν την επικείμενη επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα, εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος

Όπως αναφέρει «προκαλεί αποστροφή η σπουδή στελεχών της ΝΔ, όπως η κα Μπακογιάννη και ο κ. Τσιάρας, να προεξοφλήσουν αποτυχία της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα».

«Αντίθετα, και την ώρα που ολόκληρη η Ευρώπη συζητά την ανάγκη βιώσιμης λύσης στο ελληνικό χρέος, η ΝΔ σπεύδει να προτάξει τις μικροκομματικές της επιδιώξεις.Το γεγονός αυτό, μάλιστα, έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά την απαράδεκτη στάση του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος ενώπιον ξένων επενδυτών έσπευσε να υπονομεύσει την προσπάθεια της χώρας για προσέλκυση επενδύσεων» αναφέρει.

Όπως σημειώνει, ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στις ΗΠΑ, η διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος αποτελεί εθνική υπόθεση στην οποία θα όφειλε να συνδράμει η αντιπολίτευση. «Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί και κρίνει» καταλήγει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών