Πάτρα: Επίσκεψη Σ. Αναγνωστοπούλου στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΚΕΤΧ | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Πάτρα: Επίσκεψη Σ. Αναγνωστοπούλου στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΚΕΤΧ

Δημοσίευση: 1:02 μ.μ. | 10/11/16
patra-episkepsh-s-anagnwstopoulou-sto-kentro-epaggelmatikhs-katartishs-tou-ketx

Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 θα γίνει ενημερωτική επίσκεψη της τ. αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας και βουλευτού Αχαΐας Σίας Αναγνωστοπούλου στις εργαστηριακές εγκαταστάσεις του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (Κ.Ε.ΤΧ.)

Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 θα γίνει ενημερωτική επίσκεψη της τ. αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας και βουλευτού Αχαΐας Σίας Αναγνωστοπούλου στις εργαστηριακές εγκαταστάσεις του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (Κ.Ε.ΤΧ.), όπου πραγματοποιείται η πρακτική άσκησητων καταρτιζόμενων του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Πάτρας, στα πλαίσια του προγράμματος συνεργασίας ΚΕΚ-ΚΕΤΧ και ΔΙΕΚ.

Το πρόγραμμα αυτό, μετά την περυσινή επιτυχημένη εναρκτήρια συνεργασία, ανανεώθηκε για ολόκληρη την επιμορφωτική περίοδο 2016-2017 από τα συναρμόδια υπουργεία Παιδείας και Άμυνας, κατόπιν εισήγησης της τ. αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου, που ανταποκρίθηκε θετικά σε σχετική πρόταση του Σωματείου Πολιτικών Υπαλλήλων και μετά την εξασφάλιση της υποστήριξης σε αυτό του ταξιάρχου διοικητή του ΚΕΤΧ και του διευθυντή του ΔΙΕΚ Πάτρας Παναγιώτη Αναγνώστου.

Η συνεργασία για την επιμορφωτική περίοδο 2016-2017 περιλαμβάνει δύο ειδικότητες του ΔΙΕΚ, μια παλιά και μια καινούργια: τους Τεχνικούς Μηχανοτρονικής, που συνεχίζουν στο Γ' εξάμηνο της κατάρτισής τους και τους Τεχνικούς Εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, που ξεκινούν με το Α' εξάμηνο την κατάρτισή τους.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών