Πάτρα: Όλα δείχνουν εμπρησμό στο γήπεδο του Απόλλωνα - Έκαψαν την κεραία κινητής τηλεφωνίας | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Πάτρα: Όλα δείχνουν εμπρησμό στο γήπεδο του Απόλλωνα - Έκαψαν την κεραία κινητής τηλεφωνίας

Δημοσίευση: 11:02 π.μ. | 8/11/16
patra-ola-deixnoun-emprhsmo-sto-ghpedo-tou-apollwna-ekapsan-thn-keraia-kinhths-thlefwnias

Από καθαρή τύχη ο Απόλλων γλίτωσε την ολοκληρωτική καταστροφή

Τα ξημερώματα της Δευτέρας έπιασε φωτιά η κεραία κινητής τηλεφωνίας που είχε τοποθετηθεί στην οροφή
μεταξύ της κεντρικής σάλας του κλειστού γηπέδου των «μελανολεύκων» στην Περιβόλα και των κλειστών προπονητηρίων.

Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η κεραία καταστράφηκε εντελώς, αλλά ευτυχώς η πυρκαγιά δεν εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την εγκατάσταση που αποτελείται από εύφλεκτα υλικά (πλαστικό, ξύλο, καλώδια, υγρά) και από τύχη ή εάν θέλετε από θαύμα δεν έγινε όλο το γήπεδο παρανάλωμα του πυρρός!

Η αποτίμηση της ζημιάς θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Η κεραία της κινητής τηλεφωνίας καταστράφηκε ολοσχερώς, καλώδια κάηκαν, όπως και άλλοι σωλήνες που οδηγούσαν τα νερά της βροχής στους αγωγούς αποχέτευσης. Ακόμη στην οροφή των κλειστών προπονητηρίων που έφτασε η φωτιά, αλλά και στην κεντρική σάλα οι φλόγες «μαύρισαν» τον γύρο χώρο και σίγουρα θα απαιτηθούν χρήματα για να γίνουν οι απαραίτητες επιδιορθώσεις.

Στον Απόλλωνα από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για εμπρησμό και αυτούς τους ισχυρισμούς επιβεβαίωσαν στελέχη της Πυροσβεστικής, η οποία ήδη διενεργεί προανάκριση. Το υλικό συγκεντρώνεται από καταθέσεις μαρτύρων, τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου και των γειτόνων, αλλά και οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Μάλιστα εάν μέχρι σήμερα που εκπνέει η σχετική προθεσμία βγει κάποιο πόρισμα, τότε θα ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου. Σε κάθε περίπτωση όταν συγκεντρωθεί όλο το υλικό και ο φάκελος είναι πλήρης, η δικογραφεία θα σταλεί στον εισαγγελέα για να ακολουθηθεί ότι προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

Πηγή: pelop.gr

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών