Παύεται η ακρόαση υπερθεματιστών - Παππά στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Παύεται η ακρόαση υπερθεματιστών - Παππά στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Δημοσίευση: 3:41 μ.μ. | 8/11/16
Παύεται η ακρόαση υπερθεματιστών - Παππά στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας http://www.greek-inews.gr/2016/11/payetai-h-akroash-yperthematistwn-pappa-sthn-epitroph-thesmwn-kai-diafaneias.html

Η κ. Τσατάνη ενημέρωσε την Επιτροπή ότι θέλει να έρθει μια ακόμη φορά, έτσι θα προσδιοριστεί η ακρόασή της την επόμενη εβδομάδα

Στην άποψη ότι δεν συντρέχει λόγος να συνεχιστεί η ακρόαση των υπερθεματιστών και η δεύτερη ακρόαση του
υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής,Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά, καταλήγει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με το σκεπτικό ότι η έκδοση της απόφασης του ΣτΕ έχει διαμορφώσει άλλη πραγματικότητα.

Η Επιτροπή Θεσμών καταλήγει ότι, κατόπιν αυτού, δεν θα απαιτηθεί να συντάξει και σχετική έκθεση και παραλείπει και αυτό το στάδιο.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε πριν από λίγο η Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Τασία Χριστοδουλοπούλου, ενημερώνοντας τα μέλη της επιτροπής ότι το θέμα αυτό συζητήθηκε και με τον κ. Τραγάκη από τη ΝΔ και με τον κ. Βενιζέλο από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και συμφώνησαν.

Παράλληλα, η κ. Χριστοδουλοπούλου ενημέρωσε ότι για την υπόθεση της κ. Τσατάνη, είχαν γίνει αρκετές συνεδριάσεις για την ακρόαση της και αποφασίστηκε ότι είναι στη διακριτική της ευχέρεια.

Η κ. Τσατάνη ενημέρωσε την Επιτροπή ότι θέλει να έρθει μια ακόμη φορά, έτσι θα προσδιοριστεί η ακρόασή της την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών