Πιστώνονται τα χρήματα για τους σεισμόπληκτους του 2008 στην Ανδραβίδα | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Πιστώνονται τα χρήματα για τους σεισμόπληκτους του 2008 στην Ανδραβίδα

Δημοσίευση: 1:48 μ.μ. | 30/11/16
pistononte-ta-chrimata-gia-tous-sismopliktous-tou-2008-stin-andravida

Εξοφλήθηκαν και οι τελευταίοι πυρόπληκτοι

Το χρώμα του χρήματος αναμένεται να δουν πιθανότατα εντός Δεκεμβρίου οι σεισμόπληκτοι δικαιούχοι από τον σεισμό του 2008 στην Ανδραβίδας,
καθώς εντός των ημερών αναμένεται να πιστωθεί το ποσό του 1,85 εκατ. ευρώ για την Αχαΐα και την Ηλεία, εκ των οποίων οι 750.000 αφορούν την Ηλεία.

Παράλληλα, εξοφλήθηκαν και οι τελευταίοι δικαιούχοι από τις πυρκαγιές του 2007, όπως δήλωσε στην εφ.«Πατρίς» η προϊσταμένη του ΤΑΠ Ηλείας, Πηνελόπη Μωυσιάδου.

«Μπήκαμε ήδη στη διαδικασία και εξοφλούμε όλες τις υποχρεώσεις μας για τα πυρόπληκτα και δώσαμε και τις υπολειπόμενες 80.000 ευρώ που αντιστοιχούσαν σε πέντε δικαιούχους που ήταν στη λίστα αναμονής για να πληρωθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφ.«Πατρίς» η κα Μωυσιάδου, προσθέτοντας ότι η υπηρεσία είναι εν αναμονή της καταβολής των πιστώσεων για τους σεισμόπληκτους.

Για το ακατάσχετο η προϊσταμένη του ΤΑΠ Ηλείας επισήμανε ότι εστάλησαν ορισμένα στοιχεία στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αφρ. Θεοπεφτάτου, που είχε καταθέσει και τη σχετική τροπολογία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η τροπολογία, επομένως εντός των ημερών αναμένεται να τεθεί σε ισχύ.

Σχετικά με τις αιτήσεις επίσκευης των πληγέντων από τον σεισμό του περασμένου Φεβρουαρίου στην Κρέστενα, έχουν ήδη υποβληθεί 40 αιτήσεις περίπου και το προσεχές χρονικό διάστημα προγραμματίζονται οι αυτοψίες από τα αρμόδια στελέχη του ΤΑΠ Ηλείας.

Πηγή: patrisnews.com

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών