Πώς κινούνται Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικός | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Πώς κινούνται Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικός

Δημοσίευση: 9:58 π.μ. | 15/11/16
pos-kinounte-metro-tram-ke-ilektrikos

Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα μείνουν κλειστοί έως το απόγευμα

Σημαντικές τροποποιήσεις πραγματοποιούνται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λόγω των μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα,
ενώ οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν στάσεις εργασίας.

Χωρίς μετρό είναι από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί η Αθήνα λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων. Αμέσως μετά τη λήξη της στάσης εργασίας οι σταθμοί

  • «Σύνταγμα»,
  • «Ευαγγελισμός»,
  • «Μέγαρο Μουσικής»,
  • «Ακρόπολη» και «Συγγρού-Φιξ»
Θα παραμείνουν κλειστοί έως τις απογευματινές ώρες, λόγω της επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου. Οι συρμοί θα διέρχονται κανονικά από τους σταθμούς αυτούς αλλά δεν θα πραγματοποιούν στάσεις. Οι παραπάνω σταθμοί θα ανοίξουν, κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ.

Επίσης, το πρώτο δρομολόγιο από «Αγία Μαρίνα» προς «Αεροδρόμιο » θα αναχωρήσει στις 10:56 ενώ από Αεροδρόμιο προς Αθήνα στις 12:00.

Ακινητοποιημένοι είναι και οι συρμοί του τραμ από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9 το βράδυ. Κανονικά θα κυκλοφορούν την Τρίτη οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια του σιδηροδρόμου ενώ πιθανές τροποποιήσεις καθυστερήσεις θα υπάρξουν σε δρομολόγια λεωφορειακών γραμμών και τρόλεϊ. Αλλαγές, επίσης, θα υπάρξουν, από τις 10 πμ και ως την άφιξη του Αμερικανού Προέδρου, στα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου προς το αεροδρόμιο.

Τα παραπάνω μπορεί να τροποποιηθούν κατόπιν νεώτερων μέτρων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών