Ψάχνουν και στην Πάτρα την 43χρονη που έκοψε το ηλεκτρονικό βραχιόλι | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Ψάχνουν και στην Πάτρα την 43χρονη που έκοψε το ηλεκτρονικό βραχιόλι

Δημοσίευση: 4:49 μ.μ. | 24/11/16

Και στην Πάτρα επεκτείνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης που ενώ ήταν υπό περιοριστικούς όρους με ηλεκτρονικό βραχιόλι, κατάφερε να βγάλει την συσκευή και να εξαφανιστεί

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών είναι ότι ίσως η γυναίκα επιδιώξει να φύγει στο εξωτερικό μέσω του λιμανιού της Πάτρας και γι' αυτό τον λόγο οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ".

Η γυναίκα έχει εντοπιστεί να κινείται στην Αθηνών -Λαμίας, ενώ μια αξιόπιστη μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία κυκλοφορούσε και στον Ισθμό, έχει μετατοπίσει την αστυνομική έρευνα και στην Πάτρα.

Πρόκειται για μια 43χρονη καταδικασμένη για το πολύκροτο σκάνδαλο της εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας ΕΝΕRGA η οποία τελούσε υπό κατ΄ περιορισμό στην Ομόνοια, με ηλεκτρονική παρακολούθηση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το Σάββατο στις 18:58 το απόγευμα στο κέντρο επιχειρήσεων της συμβασιούχου εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχει το βραχιόλι επιτήρησης, πήρε σήμα ότι η κρατούμενη βγήκε από το σπίτι της, παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους.

Με καθυστέρηση λίγων λεπτών, όπως υποστηρίζουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ενημερώθηκε η Άμεση Δράση και ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό της 43χρονης.

Εννέα λεπτά αργότερα, στις 19:07 το βραχιόλι έδωσε και δεύτερο σήμα. Αυτή τη φορά στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όμως, όταν το περιπολικό έφθασε στο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν μόνο το βραχιολάκι. Η 43χρονη κρατούμενη είχε γίνει καπνός, προκαλώντας έναν νέο πονοκέφαλο στις διωκτικές και δικαστικές αρχές, σχετικά με την αποτελεσματικότητα του μέτρου.

Πηγή: pelop.gr

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών