Το σχόλιο του Σταύρου Θεοδωράκη για όσους διαμαρτύρονται για την επίσκεψη Ομπάμα | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Το σχόλιο του Σταύρου Θεοδωράκη για όσους διαμαρτύρονται για την επίσκεψη Ομπάμα

Δημοσίευση: 6:41 μ.μ. | 15/11/16
pws-sxoliase-o-stauros-theodwrakhs-osoys-diamarturontai-gia-thn-episkepsh-ompama

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής του Ποταμιού χαρακτήρισε όσους διαμαρτύρονται "επαγγελματίες συνδικαλιστές" και αφιέρωσε στον Αμερικανό Πρόεδρο μια κρητική μαντινάδα

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε, με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα,
τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την επίσκεψη Ομπάμα. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Τους ακούω και δεν θέλω να το πιστέψω. Κάποιοι τοπικοί παράγοντες, κάποιοι επαγγελματίες συνδικαλιστές επιμένουν να ταυτίζονται με τους ψεκασμένους της ακροαριστεράς και της ακροδεξιάς που αναφωνούν “Obama go home”. Ο Πρόεδρος Ομπάμα έχει βρεθεί δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια της κρίσης και η επίσκεψή του στην Ελλάδα, έστω και στο τέλος της θητείας του, στέλνει ένα θετικό μήνυμα για τη χώρα.
 Ας προσπαθήσει η κυβέρνηση α προωθήσει τις θέσεις μας για το χρέος, το προσφυγικό και το Κυπριακό

Θα ήταν ακόμη πιο σημαντικό αν τον άφηναν να απευθυνθεί στην παγκόσμια κοινότητα από την Πνύκα με φόντο τον Παρθενώνα, αλλά η αδυναμία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να εγγυηθούν την ασφάλεια του Αμερικανού Προέδρου κατέστρεψε και αυτή την ευκαιρία. Ας προσπαθήσει τουλάχιστον η κυβέρνηση να αξιοποιήσει τη διεθνή ακτινοβολία του προκειμένου να προωθήσει τις θέσεις μας για το χρέος, το προσφυγικό και το Κυπριακό. Και ας μεταφέρει κάποιος στον Μπαράκ Ομπάμα την παραίνεση ενός Κρητικού μαντιναδολόγου:

“Ομπάμα φίλε των φτωχών / γίνε και των προσφύγων / γίνε ελπίδα των πολλών / και φόβος των ολίγων”».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών