Πύργος: «Έσπασαν δρόμοι και γεφύρια» στην Ωλένη | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Πύργος: «Έσπασαν δρόμοι και γεφύρια» στην Ωλένη

Δημοσίευση: 11:35 π.μ. | 15/11/16
pyrgos-espasan-dromoi-kai-gefyria-sthn-wlenh

Σε Σόπι και Χειμαδιό, η κατάσταση παραμένει «εκρηκτική» καθώς οι αγροτικοί δρόμοι μοιάζουν με βομβαρδισμένο τοπίο και σε πολλά σημεία είναι πλέον αδιάβατοι

Τις πληγές τους από την τελευταία κακοκαιρία μετρούν για ακόμα μια φορά οι αγρότες των τοπικών κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Ωλένης, που μέσα σε μια στιγμή είδαν τους κόπους τους να καταστρέφονται αλλά και πλέον να βρίσκονται «εγκλωβισμένοι» μακριά από τα χωράφια τους, εξαιτίας της τεράστιας καταστροφής που έχει υποστεί η αγροτική οδοποιία.

Σε Σόπι και Χειμαδιό, η κατάσταση παραμένει «εκρηκτική» καθώς οι αγροτικοί δρόμοι μοιάζουν με βομβαρδισμένο τοπίο και σε πολλά σημεία είναι πλέον αδιάβατοι.

Ακόμα μια τεράστια καταστροφή, διαπιστώθηκε και στο γεφύρι του επαρχιακού οδικού δικτύου που ενώνει τις δύο τοπικές κοινότητες (κοντά στο γήπεδο του Χειμαδιού), το οποίο πλέον είναι αδιάβατο και αρκετά επικίνδυνο για όσους προσπαθήσουν να το διέλθουν.

Η ούτως ή άλλως κατακερματισμένη αγροτική οδοποιία, των ορεινών και ημιορεινών χωριών της δημοτικής ενότητας Ωλένης και όχι μόνο, που το τελευταίο διάστημα - από τις πρώτες κιόλας βροχοπτώσεις - μετρούσε αρκετές πληγές, το περασμένο Σάββατο που η έντονη κακοκαιρία έπληξε την ευρύτερη περιοχή, καταστράφηκε ολοσχερώς. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα στα χωριά Σόπι και Χειμαδιό, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εστιάζεται στους αγροτικούς δρόμους και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

pyrgos-espasan-dromoi-kai-gefyria-sthn-wlenh
Χθες το πρωί, στο σημείο βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Παναγιώτης Μπράμος καθώς και ο μηχανικός της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, οι οποίοι είδαν από κοντά τις ζημιές και κατέγραψαν τα προβλήματα, θέτοντας ως πρώτο στόχο την αποκατάσταση της βατότητας αρχικά στο γεφύρι αλλά και την εξασφάλιση κονδυλίων ώστε εκεί να υπάρξει ένα ουσιαστικό τεχνικό έργο που θα λύσει κάθε πρόβλημα...

Πηγή: patrisnews

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών