Σε Αμπού Ντάμπι, Ιεροσόλυμα και Βρυξέλλες ο Αλ. Τσίπρας | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Σε Αμπού Ντάμπι, Ιεροσόλυμα και Βρυξέλλες ο Αλ. Τσίπρας

Δημοσίευση: 3:02 π.μ. | 26/11/16
se-ampoy-ntampi-ierosolyma-kai-brykselles-o-al-tsipras

Ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο Αμπού Ντάμπι από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου όπου αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ

]τις 8 Δεκεμβρίου ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στα Ιεροσόλυμα για την τριμερή διάσκεψη Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ. Στις 14 και 15 Δεκεμβρίου ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόλου της χώρας διεθνώς ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων και επαφών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Από τις 2 ως τις 4 Δεκεμβρίου, ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Άμπου Ντάμπι, επ’ αφορμή της Διάσκεψης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, την οποία συνδιοργανώνουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Γαλλία.

Στο περιθώριο των εργασιών της Διάσκεψης, ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με τον Γάλλο Πρόεδρο κ. Φρανσουά Ολάντ καθώς και με τον διάδοχο του θρόνου του Άμπου Ντάμπι, τον Σεΐχη κ. Μοχάμεντ Μπιν Ζάγεντ αλ Νάχιαν.

Στις 8 Δεκεμβρίου, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στα Ιεροσόλυμα ώστε να συμμετάσχει στην τριμερή διάσκεψη Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, η οποία αντικείμενο της θα έχει την ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των τριών χωρών.

Στο περιθώριο της Διάσκεψης, θα πραγματοποιηθεί επίσης, διμερής συνάντηση μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ.

Στις 14 και 15 Δεκεμβρίου ο Πρωθυπουργός μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών