Σφοδρά πυρά Μαξίμου στη ΝΔ: «Συνεχίζουν τη φαντασιόπληκτη ρητορική του success story» | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Σφοδρά πυρά Μαξίμου στη ΝΔ: «Συνεχίζουν τη φαντασιόπληκτη ρητορική του success story»

Δημοσίευση: 8:35 μ.μ. | 17/11/16
sfodra-pyra-maksimou-sth-nd-synexizoun-th-fantasioplhkth-rhtorikh-tou-success-story

Οι πηγές της κυβέρνησης σχολιάζουν ότι «ο κ. Σταϊκούρας συνεχίζει την φαντασιόπληκτη ρητορική του success story της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου»

Κριτική στη ΝΔ και τον συντονιστή της οικονομικών υποθέσεων, Χρήστο Σταϊκούρα, ασκούν
κυβερνητικές πηγές, απαντώντας διεξοδικά στις κατηγορίες που εξέφρασε με δήλωσή του ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ παρέλαβε την οικονομία στον "1ο όροφο", την έριξε στο "υπόγειο", και σήμερα πανηγυρίζει που προσπαθεί να την ανεβάσει στο "ισόγειο"».

Οι πηγές της κυβέρνησης σχολιάζουν ότι «ο κ. Σταϊκούρας συνεχίζει την φαντασιόπληκτη ρητορική του success story της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου» και τον κατηγορούν ότι ούτε εκείνος «ούτε και ο συνεχιστής της πολιτικής Σαμαρά-Βενιζέλου, ο κ. Μητσοτάκης», δεν πρόκειται να ομολογήσουν τις αλήθειες γύρω από τα οικονομικοπολιτικά δεδομένα από το 2014 και έπειτα.

Ειδικότερα, οι πηγές της κυβέρνησης σημειώνουν ότι «η ΝΔ εξακολουθεί να μην θέλει να καταλάβει ότι καμιά κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν πανηγυρίζει για την πορεία της οικονομίας, παρόλο που τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ "ξεπερνούν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις"».

Ως προς αυτό, παραπέμπουν στις σχετικές δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο οποίος τόνιζε: «Σε καμία περίπτωση δεν πανηγυρίζουμε γι' αυτά τα θετικά στοιχεία. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι αριθμοί δεν αντανακλούν την εικόνα της κοινωνίας που ακόμη στενάζει εξαιτίας της πολυετούς ύφεσης και της λιτότητας. Σημειώνουμε, όμως, ότι η σελίδα αλλάζει και μπορούμε πλέον να είμαστε πολύ πιο αισιόδοξοι για το μέλλον».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών