Τότε που ο Τραμπ ήθελε να επενδύσει στην Ελλάδα (φώτο) | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Τότε που ο Τραμπ ήθελε να επενδύσει στην Ελλάδα (φώτο)

Δημοσίευση: 3:31 μ.μ. | 9/11/16
tote-poy-o-tramp-synantithike-me-ton-alogoskoyfh-fwto

Μετά από αίτημα του νέου προέδρου των ΗΠΑ, ο υπουργός Οικονομίας επί κυβερνήσεως Καραμανλή, Γιώργος Αλογοσκούφης, είχε συναντηθεί το 2007 με τον Ντόναλντ Τραμπ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να επενδύσει ο μεγιστάνας του real estate στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, η συνάντηση έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη, καθόσον ο Τραμπ έβρισκε πολύ δελεαστικό τον τομέα αξιοποίησης ακινήτων στη χώρα μας.

Στη συνάντηση μετείχαν ο υφυπουργός Οικονομίας, Γιάννης Παπαθανασίου, ο πρόεδρος της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου Π. Παπαγεωργίου και ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Τουριστικών Ακινήτων Χ. Κοκκώσης καθώς, όπως υποστήριζε ο κ. Αλογοσκούφης, είναι οι κατεξοχήν αρμόδιοι για τον κλάδο των ακινήτων.

«Δεν ξέρω αν θα βγει κάτι από τη συνάντηση, μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Αλλά φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον» τόνιζε ο τότε υπουργός Οικονομίας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που είχε παραχωρήσει στη Νέα Υόρκη.

Προφανώς, αυτή η συνάντηση δεν καρποφόρησε, αφού ουδέποτε ο νέος πλανητάρχης επένδυσε στον τομέα των ελληνικών ακινήτων.

Φωτογραφία από τη συνάντηση:


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών