Τζανακόπουλος: Η ΝΔ εμμένει στα ψεύδη | Greek-iNews.gr

Τζανακόπουλος: Η ΝΔ εμμένει στα ψεύδη

Δημοσίευση: 6:10 μ.μ. | 13/11/16

Δεν προβλέπεται μεταφορά αρμοδιοτήτων της ΕΥΠ στο υπ. Ψηφιακής Πολιτικής

Η Νέα Δημοκρατία «εμμένει στη διασπορά ψευδών ειδήσεων περί δήθεν ανάληψης τμήματος των
μυστικών υπηρεσιών από το νεοσύστατο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, παρά το γεγονός ότι ο σχετικός συστατικός νόμος - τον οποίο η Ν.Δ. προφανώς ποτέ δεν διάβασε - δεν προβλέπει επουδενί κάτι τέτοιο», υπογραμμίζει ο Δ. Τζανακόπουλος.

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος καλεί τη Νέα Δημοκρατία να προσεγγίζει αυτά τα θέματα με μεγαλύτερη προσοχή και νηφαλιότητα, καθώς το επιβάλλει ο θεσμικός της ρόλος. «Αντί να ανασκευάσει, η Ν.Δ. επιμένει να εντάσσει τους ευαίσθητους τομείς των ατομικών δικαιωμάτων και της εθνικής ασφάλειας στη σταθερή τακτική της για δημιουργία ψευδών εντυπώσεων».

«Η κυβέρνηση προστατεύει απολύτως τόσο τα ατομικά δικαιώματα, τις συνταγματικές ελευθερίες και την ιδιωτικότητα των πολιτών, όσο και την εθνική ασφάλεια και το δημόσιο συμφέρον» αναφέρει ο κ. Τζανακόπουλος.

«Η Ν.Δ. οφείλει, σήμερα κιόλας, να αποσύρει τα όσα διακινεί μέσω των επίσημων της ηλεκτρονικών λογαριασμών επικοινωνίας, εμπλέκοντας τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αλλά εμμέσως και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, με δήθεν παρακολουθήσεις τηλεφώνων και e-mails πολιτών», συμπληρώνει. 

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών