Τζανακόπουλος: Πράξη πολιτικής χυδαιότητας η αφίσα της ΑΔΕΔΥ | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Τζανακόπουλος: Πράξη πολιτικής χυδαιότητας η αφίσα της ΑΔΕΔΥ

Δημοσίευση: 12:08 π.μ. | 12/11/16
tzanakopoylos-praksh-politikhs-xydaiothtas-h-afisa-ths-adedy

“Η πολιτική διαμαρτυρία και οι αγώνες των εργαζομένων είναι οξυγόνο για τη δημοκρατία - Ο κανιβαλισμός και η ανθρωποφαγία είναι μέθοδοι άλλων χώρων” αναφέρει μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Πράξη πολιτικής χυδαιότητας» χαρακτηρίζει η κυβέρνηση τη γνωστή αφίσα της ΑΔΕΔΥ που στοχοποιεί τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.

«Κανείς υπουργός της σημερινής κυβέρνησης δεν λειτουργεί αυτόνομα», επισημαίνει σε δήλωσή του, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, «αλλά όλοι και όλες υπηρετούν το συλλογικό μας σχέδιο που έχει στόχο τη στήριξη του κόσμου της εργασίας, την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και το τέλος της επιτροπείας.

Η εξόχως προκλητική αυτή κίνηση», συνεχίζει, «επιλέχθηκε να γίνει απέναντι σε έναν υπουργό της σημερινής κυβέρνησης, ενώ για χρόνια το πολιτικό προσωπικό των κυβερνήσεων της καταστροφικής πενταετίας ουδέποτε στοχοποιήθηκε –και ορθώς– από τους επίσημους φορείς του συνδικαλιστικού κινήματος, με τέτοιο αγοραίο τρόπο».

Η δήλωση του κ. Δ. Τζανακόπουλου καταλήγει με την επισήμανση, «η πολιτική διαμαρτυρία και οι αγώνες των εργαζομένων είναι οξυγόνο για τη δημοκρατία. Ο κανιβαλισμός και η ανθρωποφαγία είναι μέθοδοι άλλων χώρων, ξένων προς το συνδικαλιστικό και εργατικό κίνημα το οποίο κάποιοι υπονομεύουν με τέτοιες ενέργειες».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών