Καμμένος: Αν ο Ερντογάν δεν θέλει την συνθήκη της Λωζάνης θα επιστρέψουμε σε αυτή των Σεβρών | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Καμμένος: Αν ο Ερντογάν δεν θέλει την συνθήκη της Λωζάνης θα επιστρέψουμε σε αυτή των Σεβρών

Δημοσίευση: 8:43 μ.μ. | 1/12/16
kammenos-an-o-erntogan-den-thelei-thn-synthhkh-ths-lwzanhs-tha-epistrepsoume-se-auth-twn-sebrwn

Το Φυλάκιο Μολυβδοσκεπάστου και την Ιερά Μονή Μολυβδοσκεπάστου στην Ήπειρο επισκέφτηκε το μεσημέρι ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος

Αφού συνεχάρη το προσωπικό για το επίπεδο ετοιμότητας σχολίασε τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις
Ερντογάν αλλά και του πρωθυπουργού της Αλβανίας λέγοντας μεταξύ άλλων πως αν ο κ. Ερντογάν θέλει να καταργήσει τη συνθήκη της Λωζάνης, θα επιστρέψουμε στη συνθήκη των Σεβρών και πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, η πλήρης αποδυνάμωσή τους μετά το πραξικόπημα, οι συνεχείς ήττες που υπάρχουν στη Συρία, τους έχουν οδηγήσει σε ηλίθιες δηλώσεις.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αν ο κ. Ερντογάν θέλει να καταργήσει τη συνθήκη της Λωζάνης, θα επιστρέψουμε στη συνθήκη των Σεβρών. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι οι συνεχείς απώλειες που έχουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, η πλήρης αποδυνάμωσή τους μετά το πραξικόπημα, οι συνεχείς ήττες που υπάρχουν στη Συρία, τους έχουν οδηγήσει σε ηλίθιες δηλώσεις, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα αυτό που παρατηρήσαμε όλοι σήμερα το πρωί, γονυπετής ο κ. Ερντογάν να ζητά συγγνώμη από τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν για τις δηλώσεις που έκανε για τη Συρία. Θα πρέπει λοιπόν να καταλάβει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης να προκαλεί τη διεθνή κοινή γνώμη, τη Συμμαχία, αλλά και την Ελλάδα.

Και αυτό αφορά, όχι μόνο την Τουρκία, αλλά και την Αλβανία. Οι τελευταίες ανιστόρητες δηλώσεις του κ. Ράμα, θα πρέπει να μας ξαναφέρουν στη μνήμη ότι αυτοί για τους οποίους μιλάει ήταν συνεργάτες των ναζί. Ήταν αυτοί που στον πόλεμο ήταν με την πλευρά των ηττημένων».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών