Νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών διαφήμισης των καναλιών φέρνει ο Ν. Παππάς | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών διαφήμισης των καναλιών φέρνει ο Ν. Παππάς

Δημοσίευση: 2:24 μ.μ. | 1/12/16
nomosxedio-gia-thn-hlektronikh-platforma-synallagwn-diafhmishs-twn-kanaliwn-fernei-o-n-pappas

Σύμφωνα με όσα προανήγγειλε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, το σχετικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί μέσα στον Ιανουάριο

Μέσα στον Ιανουάριο θα κατατεθεί το νομοσχέδιο που θα προβλέπει τη συγκρότηση ηλεκτρονικής πλατφόρμας συναλλαγών για τη διαφήμιση των καναλιών, προανήγγειλε, από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Αφορμή ήταν η συζήτηση τροπολογίας που προβλέπει παράταση κατά 6 μήνες του ισχύοντος καθεστώτος για την απευθείας τιμολόγηση διαφημίσεων και χορηγιών από Μέσα Ενημέρωσης, η οποία κατατέθηκε στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για την ενσωμάτωση κοινοτικής οδηγίας που αφορά «την αρχή ίσης μεταχείρισης προσώπων ασχέτως φυλετικής ή εθνοτικής τους καταγωγής».

«Είμαστε σε διαβούλευση με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς. Θα προχωρήσουμε στην κατάθεση του νομοσχεδίου χωρίς αιφνιδιασμούς και μέσα σε κλίμα συναίνεσης. Με την πρωτοβουλία αυτή, πολλά κανάλια που έχουν ετεροβαρή σχέση με τις διαφημιστικές εταιρίες θα μπορέσουν να βοηθηθούν και να γίνουν βιώσιμα» διαβεβαίωσε ο κ. Παππάς.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών