Πάτρα: Φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης από το Σύλλογο Χίων Νομού Αχαΐας | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Πάτρα: Φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης από το Σύλλογο Χίων Νομού Αχαΐας

Δημοσίευση: 6:35 μ.μ. | 31/12/16
patra-farmaka-gia-to-koinwniko-iatreio-allhleggyhs-apo-to-syllogo-xiwn-nomou-axaias

Για τις άμεσες ανάγκες πολιτών   

Ο Σύλλογος Χίων Νομού Αχαΐας «Η Αγία Μαρκέλλα» συγκέντρωσε φάρμακα την περασμένη
εβδομάδα στην Πάτρα, ως μια συλλογική προσπάθεια με κοινωνικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

Τα φάρμακα παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Πάτρας, δια της ιατρού Κωνσταντίνας Κουλουμπή, προκειμένου αυτά να διατεθούν για τις άμεσες ανάγκες των συμπολιτών μας.

Ο Σύλλογός μας εκφράζει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και στήριξαν τη συγκέντρωση φαρμάκων.

Με την ευχή να εκλείψει η αιτία για την οποία είναι απαραίτητο να συγκεντρώνουμε φάρμακα και με τη σκέψη ότι με την πράξη μας αυτή θα απαλύνουμε έστω και λίγο τον πόνο των συνανθρώπων μας, σας ευχόμαστε από καρδιάς «Χρόνια πολλά, με υγεία και αγάπη»!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ «Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ»

Ο Σύλλογος Χίων Νομού Αχαΐας «Η Αγία Μαρκέλλα» ιδρύθηκε το έτος 2000 από Χιώτες της Αχαΐας, ώστε με εκδηλώσεις και δράσεις, οργανωμένα να γιορτάζουν και να τιμούν επετείους σχετικές με την Χίο, να διατηρούν τους δεσμούς τους με αυτήν, να προωθούν τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων αλλά και να γνωρίσουν την ιστορία της, τα δημιουργήματα των κατοίκων της, την πολιτιστική της παράδοση και να συνειδητοποιήσουν την ιστορική της εξέλιξη και συνέχεια.

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών