Πόσο κόστισε το ταξίδι Τσίπρα στην Κούβα | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Πόσο κόστισε το ταξίδι Τσίπρα στην Κούβα

Δημοσίευση: 5:44 μ.μ. | 1/12/16
poso-kostise-to-taksidi-tsipra-sthn-kouva

Η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία για το κόστος της επίσκεψης του πρωθυπουργού, απαντώντας σε διαδόσεις, που βασίζονταν στην υποτιθέμενη μαρτυρία ενός πιλότου

Τα στοιχεία για το κόστος του ταξιδιού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κούβα για τις εκδηλώσεις στη μνήμη του Φιντέλ Κάστρο έδωσε στη δημοσιότητα το Μαξίμου.

"Δημοσιεύματα, που στηρίζονται σ΄ έναν… πιλότο(!) που «πιλοτάρει  ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος», αναφέρουν ότι το κόστος του αεροπλάνου για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Αβάνα «έφτασε τις 300.000 δολάρια»!

Ο ένας πιλότος που «πιλοτάρει ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος», θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το ταξίδι (καύσιμα) κόστισαν 16.700 ευρώ και η διαμονή, για το σύνολο του πληρώματος, τις 6.200 ευρώ. Σύνολο, δηλαδή, 22.900 ευρώ!

Θα πρέπει τώρα ο ένας πιλότος που «πιλοτάρει ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος» στα έξοδα της αποστολής να συμπεριλάβει και τα της παραμονής του Gulfstream στο αεροδρόμιο της Αβάνας. Θα τον ενημερώσουμε όταν θα αποσταλούν τα σχετικά τιμολόγια από την Κούβα!", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών