Το Twitter ρωτά αν ο Κατσίκης μπορεί να είναι εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ (video) | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Το Twitter ρωτά αν ο Κατσίκης μπορεί να είναι εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Δημοσίευση: 4:24 μ.μ. | 1/12/16
to-twitter-rwta-an-o-katsikhs-mporei-na-einai-etairos-toy-syriza

Για "αγώνα" κατά των ομοφυλόφιλων έκανε λόγο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κ. Κατσίκης 

"Τι θα συμβεί στην ψυχολογία ενός παιδιού αν η δασκάλα Α’ Δημοτικού με το δικαίωμα αυτοδιάθεσής της προβεί
σε αλλαγή φύλου και την επόμενη χρονιά πάει ως δάσκαλος", διερωτήθηκε μέσα στη Βουλή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την εφαρμογή της αρχής της ισότητας.

Σε ένα ομοφοβικό ξέσπασμα, συνέχισε: "Μπορεί ένας τρανσeξουαλ να είναι παιδαγωγός; Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ; Μπορεί;".

Αμέσως αντέδρασε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, ο οποίος απάντησε, "γιατί δεν μπορεί;".

"Πιστοί στις θέσεις μας όταν είχαμε καταψηφίσει το νόμο για το Σύμφωνο Ομόφυλων θα καταψηφίσουμε και σήμερα τα άρθρα 1-2-3-4 που νομιμοποιούν και ενισχύουν το Σύμφωνο. Παραμένοντας πιστοί στις χριστιανικές μας αντιλήψεις ως Έλληνες πατριώτες θα συνεχίσουμε τον αγώνα των αρχών μας", συνέχισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, προκαλώντας περαιτέρω θέτοντας ζήτημα οριοθέτησης (!) του σeξουαλικού προσανατολισμού.
Όμως, θα πρέπει και αυτή η ελευθερία ως δικαίωμα, να υπόκειται σε οριοθετήσεις. Όλα οριοθετούνται
"Ο σeξουαλικός προσανατολισμός αναφέρεται στην ελευθερία των σχέσεων και στην προστασία της ανθρώπινης αξίας ως ατομικής εσωτερικής λειτουργίας και του απαραβίαστου δικαιώματος της αυτοδιάθεσης. Όμως, θα πρέπει και αυτή η ελευθερία ως δικαίωμα, να υπόκειται σε οριοθετήσεις. Όλα οριοθετούνται. Τίποτε δεν είναι ανοριοθέτητο και δεν πρέπει να είναι", είπε.Αντιδρώντας ως προεδρεύων του σώματος, ο Γιώργος Βαρεμένος διερωτήθηκε από τη δική του μεριά με ειρωνική διάθεση, "εάν για την πρόσληψή του κάποιος θα πρέπει να υποβάλλει και πιστοποιητικό για τον σeξουαλικό του προσανατολισμό".

Ο δε Μάριος Γεωργιάδης, απάντησε ως εξής: "Κρίνει προφανώς ο κ. Κατσίκης από το δικό του IQ, έχει μείνει στο μεσαιωνικό σκοταδισμό που η ίση μεταχείριση δεν μπορεί να είναι δικαίωμα των ανθρώπων. Να ανακαλέσει".

Άμεση ήταν η αντίδραση των χρηστών του Twitter οι οποίοι έσπευσαν να κατακεραυνώσουν τις δηλώσεις Κατσίκη με σχόλια τους:
Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών