Τσίπρας για τη φονική έκρηξη στα Everest: Έρευνες για τα αίτια και απόδοση ευθυνών | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Τσίπρας για τη φονική έκρηξη στα Everest: Έρευνες για τα αίτια και απόδοση ευθυνών

Δημοσίευση: 6:37 μ.μ. | 1/12/16

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της αδικοχαμένης εργαζόμενης εξέφρασε ο πρωθυπουργός σε μήνυμα του και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Πλήρη διερεύνηση και απόδοση ευθυνών ανακοίνωσε το υπ. Εργασίας

Στη διενέργεια των απαραίτητων ερευνών για την πλήρη εξακρίβωση των αιτίων της φονικής έκρηξης στα Everest και την απόδοση ευθυνών αναφέρθηκε σε μήνυμα για την απώλεια μίας εργαζόμενης μητέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

"Η απώλεια μιας εργαζόμενης μητέρας κατά το σημερινό τραγικό συμβάν στην Πλατεία Βικτωρίας μας προκαλεί οδύνη.

Οι αρμόδιες αρχές διενεργούν τις απαραίτητες έρευνες για την πλήρη εξακρίβωση των αιτιών και την απόδοση των ευθυνών, καθώς και για την πρόληψη ανάλογων περιστατικών στο μέλλον", ανέφερε ειδικότερα ο πρωθυπουργός στο μήνυμα του, προσθέτοντας:

"Στην οικογένεια της αδικοχαμένης εργαζόμενης εκφράζω τα βαθύτερα συλλυπητήριά μου, και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες".

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

Αποφασισμένο για την απόδοση των ευθυνών όπου αυτές αναλογούν είναι από την πλευρά του και το υπουργείο Εργασίας, το οποίο σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει ότι θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια του νόμου για τη φονική έκρηξη στα Everest στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει και αφού εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους οικείους της Βασιλικής Παραστατίδου, η οποία έχασε τη ζωή της αλλά και στους τραυματίες για ταχεία ανάρρωση “Κλιμάκιο Επιθεωρητών Εργασίας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στον τόπο του ατυχήματος και  προέβη στις απαραίτητες ενέργειες  ώστε να διακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια αλλά και να αποδοθούν ευθύνες, όπου διαπιστωθούν παραβάσεις στην τήρηση των μέτρων υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων” και συμπληρώνει: “Το Σ.ΕΠ.Ε. ανταποκρινόμενο στον ρόλο του ως εγγυητής της εργατικής νομοθεσίας θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα περιθώρια για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση των ευθυνών, όπου αυτές αναλογούν”.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών