Ανοίγουν τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Ανοίγουν τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 11:58 π.μ. | 2/1/17
anigoun-ta-katastimata-sti-thessaloniki

Ο Εμπορικός Σύλλογος επιτρέπει σε όσους θέλουν να λειτουργήσουν κανονικά

«Εθιμική αργία» είναι η σημερινή για τα εμπορικά καταστήματα και στη Θεσσαλονίκη, οι
ιδιοκτήτες των οποίων θα κληθούν να αποφασίσουν εάν θα τα κρατήσουν κλειστά όχι.

Στη σχετική του ανακοίνωση, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι «προτείνεται, όπως παραδοσιακά και εθιμικά γίνεται, τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά», επισημαίνοντας ότι, όπως κάθε χρόνο, είναι στη διακριτική ευχέρεια των επιχειρήσεων να τηρήσουν το Έθιμο ή όχι.

Καταστήματα σε εμπορικά κέντρα της Θεσσαλονίκης, αλλά και υποκαταστήματα μεγάλων αλυσίδων, φαίνεται ότι θα λειτουργήσουν κανονικά, ενώ άλλα έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα ανοίξουν και πάλι από αύριο Τρίτη 3 Ιανουαρίου.

Από τις ανακοινώσεις στις ιστοσελίδες τους ή στις σελίδες τους στο Facebook, εμπορικά κέντρα έχουν ήδη γνωστοποιήσει στο κοινό ότι θα λειτουργήσουν η ότι είναι στην ευχέρεια του κάθε καταστήματος να λάβει την απόφαση.

Συγκεκριμένα, τα καταστήματα στο One Salonica, στη δυτική είσοδο της πόλης, θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ στη σελίδα του Mediterranean Cosmos αναφέρεται ότι η 2α Ιανουαρίου δεν είναι υποχρεωτική αργία, αλλά κατά παράδοση τα καταστήματα παραμένουν κλειστά (λόγοι απογραφής κτλ).

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα καταστήματα του Mega Outlet, στη Λ. Γεωργικής Σχολής 43, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Αντιθέτως, το Attica και στο Cosmos, αλλά και στην οδό Τσιμισκή, τα Notos Galleries και τα Hondos Center, θα παραμείνουν κλειστά.

Δεν θα λειτουργήσουν ούτε τα ΙΚΕΑ, ενώ ανάλογη απόφαση έλαβαν και τα Leroy Merlyn.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών