Αποκλείστηκαν 50 εκδρομείς στο Ρέθυμνο (φώτο) | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Αποκλείστηκαν 50 εκδρομείς στο Ρέθυμνο (φώτο)

Δημοσίευση: 2:00 μ.μ. | 9/1/17
apoklistikan-50-ekdromis-sto-rethimno

Επιχείρηση απεγκλωβισμού με καθαρισμό του δρόμου

«Μάχη» για να καθαριστούν οι δρόμοι στον ορεινό Μυλοπόταμο δίνουν τα μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνης και του Δήμου
Μυλοποτάμου, αλλά ακόμη και όταν τα καθάριζαν οι οδηγοί είχαν να αντιμετωπίσουν τον παγετό στο οδόστρωμα.

Σήμερα το πρωί περίπου 50 άτομα που είχαν διαμείνει το Σαββατοκύριακο στο οικοτουριστικό χωριό «Έναγρον» κοντά στην Αξό, αποκλείστηκαν από τους μεγάλους όγκους χιονιού που είχε καλύψει τον δρόμο προς τις εγκαταστάσεις του κτήματος.

apoklistikan-50-ekdromis-sto-rethimno
Με την φροντίδα του ιδιοκτήτη της επιχείρησης και της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνης, ιδιώτης με ένα γκρέιντερ πήγε για να ανοίξει τον δρόμο, όμως η αναχώρηση για όσους δεν έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες θα είναι πολύ δύσκολη λόγω του πάγου.

Όπως είπε στο Flashnews.gr η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Λιονή, τα μηχανήματα της Π.Ε. προσπαθούν να ανοίξουν το επαρχιακό οδικό δίκτυο ρίχνοντας και αλάτι για να λιώσει ο πάγος στους δρόμους.

apoklistikan-50-ekdromis-sto-rethimno
Όμως η κατάσταση το πρωί ήταν πολύ δύσκολη στο ορεινό οδικό δίκτυο ενώ στην Πολιτική Προστασία υπήρχε και καταιγισμός αιτημάτων πολιτών που ζητούσαν να μεταβούν συνεργεία στην περιοχή τους.

apoklistikan-50-ekdromis-sto-rethimno
Στο μεταξύ από τον Δήμο Μυλοποτάμου, ανέφεραν ότι έχει δοθεί άμεση προτεραιότητα στην διάνοιξη των δρόμων προς τον Μέσα Μυλοπόταμο, προκειμένου να μπορέσουν να μεταβούν εκεί συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για να αποκαταστήσουν τις εκτεταμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

apoklistikan-50-ekdromis-sto-rethimno
Πηγή: flashnews.gr

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών