Αθήνα καλεί Άγκυρα για λύση στο Κυπριακό | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Αθήνα καλεί Άγκυρα για λύση στο Κυπριακό

Δημοσίευση: 3:23 μ.μ. | 7/1/17
athhna-kalei-agkyra-gia-lush-sto-kypriako

Μήνυμα προς την τουρκική κυβέρνηση, προκειμένου η διάσκεψη στη Γενεύη να γίνει σε επίπεδο ηγετών, στέλνει ή ελληνική πλευρά

Την ώρα που υπάρχει κίνδυνος για ναυάγιο στη διάσκεψη της Γενεύης για το Κυπριακό, λόγω της τουρκικής στάσης και ενώ ο Ερντογάν έχει αρνηθεί διμερή με Τσίπρα, ή Αθήνα από την πλευρά της επιχειρεί να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για λύση.

Μήνυμα προς την τουρκική κυβέρνηση προκειμένου στη Γενεύη ή διάσκεψη να γίνει σε επίπεδο ηγετών στέλνει λοιπόν ή ελληνική πλευρά, καθώς ή Άγκυρα επιθυμεί χαμηλότερη εκπροσώπηση.

"Η ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός εργάζεται εντατικά και θα εργάζεται ως τις τελευταίες ώρες πριν τη διάσκεψη της Γενεύης ώστε να υπάρξει θετική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό" ανέφεραν κυβερνητικές πηγές και προσέθεταν:

"Η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανταποκριθεί θετικά και να εκπροσωπηθεί στο υψηλότερο επίπεδο στη Γενεύη, σε περίπτωση που το ίδιο αποφασίσει η Τουρκική πλευρά".

Κοτζιάς: Όχι σε εγγυήσεις, παρεμβατικά δικαιώματα και παραμονή τουρκικού στρατού - Δεν φτάσαμε σε «πλησιέστερη σκέψη» με τον Τσαβούσογλου

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών