Δεν έγιναν μαθήματα στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Δεν έγιναν μαθήματα στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση: 4:17 μ.μ. | 9/1/17
den-eginan-mathimata-sta-ai-ke-ti-tis-thessalonikis

Μέσα στην ημέρα θα αποφασιστεί τι θα γίνει αύριο

Κανένα μάθημα δεν έγινε σήμερα στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την απόφαση που
έλαβαν οι διοικήσεις σχολών και τμημάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

«Λόγω του παγετού, των βλαβών που υπάρχουν στο σύστημα θέρμανσης και των εργασιών που απαιτούνται για να αποκατασταθούν, σας ενημερώνουμε ότι το Πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό για σήμερα. Δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε τα μαθήματα» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η διοίκηση του οποίου θα εκτιμήσει εκ νέου την κατάσταση για να αποφασίσει αν θα πραγματοποιηθούν αύριο μαθήματα.

Την αναστολή όλων των εκπαιδευτικών διαδικασιών για σήμερα αποφάσισε και η διοίκηση του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙ-Θ). Οι διοικητικές υπηρεσίες του Ιδρύματος λειτουργούν κανονικά.

Αντίστοιχες αποφάσεις έλαβαν τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και της Σχολής Θετικών Επιστημών, ενώ κλειστό παραμένει και το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, λόγω προβλημάτων στην ύδρευση και θέρμανση των εγκαταστάσεών του, που προκλήθηκαν από τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Δεν έγιναν σήμερα και δεν θα πραγματοποιηθούν και αύριο μαθήματα στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας στη Ν. Μηχανιώνα.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών