Δεν κρατά κακία στον Βενιζέλο ο Γιώργος Παπανδρέου | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Δεν κρατά κακία στον Βενιζέλο ο Γιώργος Παπανδρέου

Δημοσίευση: 1:26 μ.μ. | 13/1/17
den-krata-kakia-ston-benizelo-o-giwrgos-papandreoy

Στο παρελθόν ανήκει η σφοδρή κόντρα του Γιώργου Παπανδρέου με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αφού σε σημερινή του συνέντευξη ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του - «Δεν είναι ο στόχος μου η ηγεσία» τόνισε για την πολιτική του συνύπαρξη με τη Φώφη Γεννηματά

«Δεν πρέπει να προσωποποιούμε διαφορές, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον κ. Βενιζέλο σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχουν θέματα χειρισμών και αντιπαράθεσης του παρελθόντος, αλλά εγώ θέλω να κοιτάξουμε μπροστά», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, μετά την επισημοποίηση της ένταξης του ΚΙΔΗΣΟ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Αναφορικά με τον ηγέτη του σχήματος κι αν αυτό δύναται να προκαλέσει προστριβές μεταξύ των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων που συμμετέχουν στο σχήμα της ΔΗΣΥ, ο κ. Παπανδρέου απάντησε πως δεν τον ενδιαφέρει να έχει το πάνω χέρι, αλλά τον ενδιαφέρει η Συμπαράταξη να πάει μπροστά.

Ανέφερε ότι «προφανώς θα υπάρξουν διαδικασίες θα συναντιομαστε, οι αρχηγοί των κομμάτων που συμμετέχουμε». «Αυτό που εχουμε συμφωνήσει ότι όλα αυτά είναι προς διαμόρφωση», πρόσθεσε, ενώ παραδέχθηκε ότι τα διαδικαστικά -αν και δευτερεύουσας σημασίας όπως είπε, μπορεί να χαλάσουν συμφωνίες, «γιατί είναι θέματα εξουσίας».

«Δεν είναι ο στόχος μου η ηγεσία ποτέ δεν είχα αυτό ως αυτοσκοπό», τόνισε και συνέχισε: «Ήδη η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει τη Φωφη Γεννηματά ως πρόεδρο. Αν καποια στιγμή συγκροτηθεί σε κανονικό κόμμα, χωρίς συνιστώσες, θα υπάρξουν εσωτερικές διαδικασίες».

Είπε, επίσης, ότι θα ήταν θετικό να ενταχθεί στη ΔΗΣΥ το νέο κίνημα που έχουν στα σκαριά η Άννη Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Φλωρίδης και ο Γιάννης Ραγκούσης. «Πρέπει», ανέφερε, «να υπάρχει μια ανοιχτή πρόσκληση ώστε να ενταχθούν κι αυτοί, να συμμετάσχουν, ώστε να συμβάλουν με τις απόψεις και τις θέσεις τους μεσα σε ένα κοινό πλαίσιο αξιών».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών