Διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών την επόμενη εβδομάδα | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών την επόμενη εβδομάδα

Δημοσίευση: 1:09 μ.μ. | 5/1/17

Την επόμενη εβδομάδα θα εκδοθεί η προκήρυξη για μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών, όπως ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ Τρίπολης, με την ευκαιρία της περιοδείας του στην περιοχή

«Διαπραγματευόμαστε καθημερινά και στόχος μας είναι μέχρι τέλος του μήνα να έχει κλείσει η β' αξιολόγηση. Κάποιοι ίσως να επιθυμούν να αναβληθεί η διαδικασία αυτή. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα», πρόσθεσε ο κ. Βερναρδάκης για να καταλήξει ότι «πρέπει να ζούμε με τη διαχείριση των αντιθέσεων».

Για την κινητικότητα στο δημόσιο τομέα σημείωσε ότι «μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχει τελειώσει το θέμα της ψηφιοποίησης των νέων οργανογραμμάτων, κάτι απαραίτητο για να λειτουργήσουν οι νέες νομοθετικές μας παρεμβάσεις, με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση των πολιτών»

Ο υπουργός έστειλε αποφασιστικό μήνυμα προς τη διαπλοκή και απέρριψε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

«Βρισκόμαστε στην αρχή του κυβερνητικού έργου, δεν τίθεται θέμα εκλογών. Το μόνο που θα εξυπηρετούσε η διενέργεια πρόωρων εκλογών είναι τα κυκλώματα διαπλοκής», είπε χαρακτηριστικά.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο μετέβη στον δήμο Τρίπολης, όπου ενημερώθηκε για τα τοπικά προβλήματα, αλλά και στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, όπου ο Χρ. Βερναρδάκης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα προσλήψεων που είναι σε εξέλιξη (2016 -17).

Η περιοδεία έκλεισε με συγκέντρωση στο Αρτεμίσιο, εκεί όπου ο υπουργός Επικρατείας απάντησε σε ερωτήματα για την παραγωγική ανάπτυξη και τα θέματα που απασχολούν τους αγρότες ειδικότερα.

Από εκεί, ο υπουργός υπογράμμισε τον κυβερνητικό στόχο για ανασύσταση -όπως είπε- του κοινωνικού κράτους (παιδεία -υγεία), ξεκινώντας από το 2017.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών