Επίθεση της ΝΔ στην κυβέρνηση για τα εργασιακά | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Επίθεση της ΝΔ στην κυβέρνηση για τα εργασιακά

Δημοσίευση: 8:35 μ.μ. | 13/1/17

Για ανατροπές στην αγορά εργασίας σε βάρος των εργαζομένων, κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την ανακοίνωση των θέσεων και των μορφών εργασίας που ανακοίνωσε η ΕΡΓΑΝΗ, για το 2016

H ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση για εγκατάλειψη των μεταρρυθμίσεων, «γκρέμισμα» των διαρθρωτικών αλλαγών, επιβράδυνση της ισχυρής τάσης αποκλιμάκωσης της ανεργίας και για την κυριαρχία ευέλικτων μορφών απασχόλησης.

Σε κοινή τους δήλωση ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Θεόδωρος Καράογλου, με αφορμή τα στοιχεία της «ΕΡΓΑΝΗ» του Δεκεμβρίου τονίζουν πως για πρώτη φορά κυριαρχούν οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης, καθώς η μεταξύ τους απόκλιση διευρύνεται ανεξέλεγκτα (-16,3%), σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

Όπως λένε «μόνο ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα, μειώνοντας τους φόρους, διαμορφώνοντας ελκυστικό κλίμα για επενδύσεις, επαναφέροντας ταυτόχρονα την εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και τη σταθερότητα στη χώρα, θα μπορέσει η οικονομία να ανακάμψει να επιστρέψει στην ανάπτυξη και να φέρει περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας» καθώς μόνο έτσι θα τεθούν υγιείς βάσεις για την αύξηση της απασχόλησης και τη μείωση της ανεργίας και θα δημιουργηθούν νέες δουλειές και θα δούμε ξανά την πλήρη απασχόληση να υπερισχύει.

«Είναι η Συμφωνία Αλήθειας, όπως διατυπώθηκε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη» καταλήγουν στη δήλωσή τους.


Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών