Κάτοικοι του Αιτωλικού εισέβαλαν στο Δημαρχείο Μεσολογγίου (φωτο - βιντεο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Κάτοικοι του Αιτωλικού εισέβαλαν στο Δημαρχείο Μεσολογγίου (φωτο - βιντεο)

Δημοσίευση: 6:45 μ.μ. | 4/1/17
katiki-tou-etolikou-isevalan-sto-dimarchio-mesolongiou

Ζητούσαν ενημέρωση για το πρόβλημα που έχει προκύψει με το νερό - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Κάτοικοι του Αιτωλικού με αυτοκίνητα και με λεωφορείο έφτασαν σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο
Μεσολογγίου με σκοπό να δουν τον δήμαρχο κ. Νίκο Καραπάνο και να ενημερωθούν από τον ίδιο για το θέμα που έχει προκύψει με το νερό.

Οι κάτοικοι ζητούσαν να κατεβεί ο δήμαρχος και να κάνει ενημέρωση σε όλους. Ένταση προκλήθηκε όμως, όταν η επιτροπή ανέβηκε στο γραφείο του δημάρχου να καταθέσει τα αίτημα τους. Ο δήμαρχος Νίκος Καραπάνος τους ζήτησε να κάτσουν στο γραφείο να μιλήσουν, αλλά η επιτροπή του ζήτησε να κατέβει να μιλήσει σε όλους.

Σε αυτό το διάστημα οι κάτοικοι μη ξέροντας ότι ο δήμαρχος θα κατέβει να τους μιλήσει προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και τα κατάφεραν, όπως αναφέρει το onairnews.gr.

Την εισβολή τους στο δημαρχείο την σταμάτησε η ίδια η επιτροπή η οποία τους ενημέρωσε ότι ο δήμαρχος κατεβαίνει να μιλήσει σε όλους.

Πράγματι μετά από λίγα λεπτά ο Δήμαρχος Μεσολογγίου τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις σχετικά με το νερό όπως επίσης τους είπε ότι μόλις έχει στα χέρια του τις επίσημες ανακοινώσεις από τους επιστήμονες που κάνουν έλεγχο στο νερό σε συγκέντρωση στο Αιτωλικό.

Μετά οι κάτοικοι πήγαν στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όπου συναντήθηκαν και συνομίλησαν με την κ. Χριστίνα Σταρακά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο...

Πηγή: onairnews.gr

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών