Κλειστά θα μείνουν αύριο τα σχολεία σε πολλούς δήμους της Ηπείρου | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Κλειστά θα μείνουν αύριο τα σχολεία σε πολλούς δήμους της Ηπείρου

Δημοσίευση: 12:13 π.μ. | 11/1/17

Ματαιώθηκαν οι δύο πτήσεις για τα Γιάννενα

Σε διαρκή ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας στην Ήπειρο, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών
και της χιονόπτωσης που προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία τις επόμενες ώρες.

Αύριο, στο δήμο Ιωαννιτών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί. Επίσης δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Μετσόβου, Ζαγορίου, Κόνιτσας Πωγωνίου και Βορείων Τζουμέρκων.

Στο νομό Θεσπρωτίας τα σχολεία θα μείνουν κλειστά και στους τρεις δήμους Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών. Στην Πάργα, όπου το χιόνι φτάνει μέχρι τη θάλασσα, αύριο δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία. Στην ορεινή 'Αρτα, λόγω του παγετού και των χιονοπτώσεων στους δήμους Νικολάου Σκουφά και Γεωργίου Καραϊσκάκη θα είναι κλειστά τα σχολεία, ενώ θα εκτιμηθεί η κατάσταση και για την επόμενη ημέρα.

Επίσης, ματαιώθηκαν οι δύο αεροπορικές πτήσεις από την Αθήνα για τα Ιωάννινα, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν νωρίτερα στο αεροδρόμιο "Βασιλεύς Πύρος".

Όπως ανακοινώθηκε από το δήμο Αρταίων, προληπτικά έχουν γίνει ρίψεις αλατιού, σε δρόμους της περιοχής για την αποφυγή δημιουργίας παγετού, ενώ η διαδικασία θα επαναληφθεί τις επόμενες ώρες.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας για την προστασία ηλικιωμένων ή αστέγων, θα μείνουν ανοιχτοί οι χώροι στο ισόγειο του Δημαρχείου της 'Αρτας, καθώς και το ΚΑΠΗ του δήμου.

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών