Κλειστή η Εθνική Οδός Ιωαννίνων-Αντιρρίου λόγω χιονόπτωσης και παγετού | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Κλειστή η Εθνική Οδός Ιωαννίνων-Αντιρρίου λόγω χιονόπτωσης και παγετού

Δημοσίευση: 2:58 μ.μ. | 11/1/17

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Σε παγοδρόμιο έχουν μετατραπεί οι δρόμοι σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ήδη από το πρωί η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσωρινές διακοπές κυκλοφορίες οχημάτων όπου κρίνεται απαραίτητο ενώ απαραίτητη
είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε πολλές περιοχές. Οι καθυστερήσεις στις εθνικές οδούς ταλαιπωρούν τους οδηγούς ενώ τα περισσότερα προβλήματα υπάρχουν στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τις 8 το πρωί, στο τμήμα της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Αντιρρίου, από το παλιό στρατόπεδο Φιλιππιάδας, μέχρι τη σήραγγα Κλεισούρας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω χιονόπτωσης και παγετού, ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας.

Η έντονη χιονόπτωση που ξεκίνησε αργά το βράδυ, έντυσε στα λευκά δεκάδες χωριά στο Λούρο και στον Ζάλογγο αλλά και στον δήμο Ζηρού.

Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία στον δρόμο από Στεφάνη μέχρι Θεσπρωτικό. Στη Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου, το χιόνι έφτασε μέχρι την παραλία Καναλακίου, ενώ σε Καμαρίνα, Κρυοπηγή, Μυρσίνη, Μεγαδέντρο χρειάστηκε η επέμβαση των μηχανημάτων για να ανοίξουν οι περισσότεροι δρόμοι μέσα στους οικισμούς, ενώ με απόφαση του δημάρχου Χρήστου Μπαΐλη κλειστά θα είναι σήμερα τα σχολεία καθώς και το Κέντρο Ειδικής Αγωγής στην Σαμψούντα.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών