Κορινθία: Σύσκεψη των δημάρχων με θέμα τα έκτακτα και πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Κορινθία: Σύσκεψη των δημάρχων με θέμα τα έκτακτα και πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα

Δημοσίευση: 9:05 μ.μ. | 10/1/17
korinthia-syskepsh-twn-dhmarxwn-me-thema-ta-ektakta-kai-prwtognwra-kairika-fainomena

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην περιφερειακή ενότητα Κορινθίας την οποία συγκάλεσε ο Πελοπίδας Καλλίρης και συμμετείχαν όλοι οι δήμαρχοι και υπεύθυνοι αντιδήμαρχοι της Κορινθίας

Βασικό θέμα της σύσκεψης τα έκτακτα και πρωτόγνωρα για την Κορινθία καιρικά φαινόμενα .

Αποφασίστηκε ο συντονισμός δήμων και περιφερειακής ενότητας , με κοινά μηχανήματα και κοινή προσπάθεια , ώστε να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ,και ταυτόχρονα να προετοιμαστούν για τα επόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα .

Να τονίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε τις τελευταίες ώρες ο Πελοπίδας Καλλίρης, καθώς και οι δήμαρχοι του νομού, ώστε ελάχιστα σημεία να παραμένουν ακόμη κλειστά και αυτά σε πολύ ορεινές περιοχές.

Κλείνοντας να τονίσουμε σύμφωνα με τα λεγόμενα του δήμαρχου Νεμέας Κώστα Καλαντζή, ότι από πουθενά δεν δέχθηκαν καμία βοήθεια, ούτε κρατική αλλά ούτε και από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οι δικές μας επιβεβαιωμένες πληροφορίες είναι πως ο δήμος Νεμέας πήρε 5 τόνους αλάτι με παρέμβαση του Πελοπίδα Καλλίρη από την Περιφερειακή ενότητα Κορινθίας παρότι υπάρχει μεγάλη έλλειψη διότι η μεγαλη βιομηχανία άλατος του νομού, έδωσε τεράστιες ποσότητες στην ΤΕΡΝΑ και στην "Ολυμπία οδός" δείτε το βίντεο

Δείτε το βίντεοΠηγή βίντεο: korinthostv.gr

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών