Κούλογλου: «Προσπάθεια συγκάλυψης τους σκανδάλου Novartis» (βίντεο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Κούλογλου: «Προσπάθεια συγκάλυψης τους σκανδάλου Novartis» (βίντεο)

Δημοσίευση: 3:06 μ.μ. | 9/1/17
kouloglou-prospatheia-sygkalypshs-tous-skandalou-novartis-binteo

Για προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου της Novartis και των πολιτικών προεκτάσεών του έκανε λόγο μιλώντας «Στο Κόκκινο» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου - Δείτε το βίντεο

«Έχουμε προσπάθεια συγκάλυψης του πολιτικού σκανδάλου. Αν δείτε τις προσκείμενες στη ΝΔ εφημερίδες της Κυριακής, δεν υπάρχει το θέμα, ενώ σε άλλες εφημερίδες είναι πρώτη είδηση. Τη στιγμή μάλιστα που εντός της εβδομάδας πρόκειται να καταθέσει στις Αρχές, υπουργός», ανέφερε σχετικά ο κ. Κούλογλου προσθέτοντας ότι «υπάρχει ένα βίντεο  στο οποίο διαβεβαιώνεται ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα διότι υπάρχει κάλυψη από υπουργούς και επίσης ότι ενδιαφέρεται και ο τότε πρωθυπουργός προσωπικά».

«Όλα αυτά τα στοιχεία, θα έπρεπε κανονικά να απασχολούν τον Τύπο. Επειδή, ιδιαίτερα τις προσκείμενες στη ΝΔ εφημερίδες, δεν την απασχολούν, θεωρώ ότι υπάρχει σαφέστατη πολιτική συγκάλυψης και του σκανδάλου, αλλά και πολύ περισσότερο των πολιτικών προεκτάσεων» συμπλήρωσε.

Ο κ. Κούλογλου, ο οποίος έχει καταθέσει στην Κομισιόν ερώτηση σχετική με την υπόθεση Novartis, εκτίμησε επίσης ότι «το Δημόσιο έχει ζημιωθεί περισσότερο με το σκάνδαλο Novartis απ’ ό,τι με το σκάνδαλο Siemens». «Έχουμε 4.500 γιατρούς οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία δωροδοκούνταν από τη Novartis για να γράφουν τα φάρμακά της. Πρόκειται για πολύ μεγάλο σκάνδαλο που φαίνεται να γινόταν με την ανοχή παραγόντων των υπουργείων Ανάπτυξης και Υγείας και ενδεχομένως και με την ανοχή υπουργών. Η έρευνα αφορά την περίοδο 2000-2014, δηλαδή των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ» πρόσθεσε.


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών