Ξυδάκης: «Όλα ανοιχτά σε περίπτωση αδιεξόδου» | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Ξυδάκης: «Όλα ανοιχτά σε περίπτωση αδιεξόδου»

Δημοσίευση: 1:13 μ.μ. | 13/1/17
ksydakhs-ola-anoixta-se-periptwsh-adieksodou

Όλα τα ενδεχόμενα άφησε ανοιχτά ο Νίκος Ξυδάκης σε περίπτωση που η διαπραγμάτευση για το κλείσιμο της β' αξιολόγησης οδηγηθεί σε αδιέξοδο

Μιλώντας στο Real FM, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να κάνει μία εκτίμηση για το πότε θα ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

«Ο επίτροπος Μοσκοβισί χθες έθεσε ένα τρίπτυχο, ενεργειακό, εργασιακό και δημοσιονομικό κενό, στο οποίο με έμμεσους τρόπους τα προσδιορίζει, τα εξειδικεύει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο -αυτός ο απρόβλεπτος παίκτης που μπαίνει και βγαίνει κατά το δοκούν στο πρόγραμμα- που περιλαμβάνει αφορολόγητο, κάποια μέτρα» είπε.

Και πρόσθεσε: «Ή θα γίνει μία πάλι τακτική αναδίπλωση από τη μεριά της Ελλάδας και θα περιλαμβάνει αυτές τις απαιτήσεις των δανειστών, για να προχωρήσει η αξιολόγηση και να πετύχουν αυτό το κλίμα σταθερότητας, το οποίο με αγωνία το περιμένει και ο λαός και οι επιχειρήσεις και η αγορά ή διαφορετικά θα έχουμε κάποιο αδιέξοδο».

Στο ερώτημα εάν σε μία τέτοια περίπτωση, θα πάμε σε πρόωρες εκλογές, ο ίδιος απάντησε: «Δεν το γνωρίζω αυτό. Είναι όλα ανοιχτά. Δεν μπορώ να προδικάσω τις εξελίξεις».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών