Μήνυμα αρραγούς ενότητας έστειλε ο Προκόπης Παυλόπουλος (βιντεο) | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Μήνυμα αρραγούς ενότητας έστειλε ο Προκόπης Παυλόπουλος (βιντεο)

Δημοσίευση: 1:28 μ.μ. | 6/1/17
mhnyma-arragous-enothtas-esteile-o-prokophs-paylopoylos

Να ξεπεράσουμε την κρίση και να υπερασπισθούμε στο ακέραιο τα Εθνικά μας Δίκαια', δήλωσε μετά την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών ο ΠτΔ

Μήνυμα αρραγούς ενότητας για να ξεπεράσουμε την βαθιά κοινωνική και οικονομική κρίση και για να υπερασπισθούμε στο ακέραιο τα Εθνικά μας Δίκαια, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος μετά από την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών.
Ειδικότερα, ο Πρόεδρος δήλωσε :

«Εύχομαι το Φως της Χριστιανοσύνης που είναι, ταυτοχρόνως, φως της Πίστης μας αλλά και φως του Πολιτισμού μας, να οδηγεί τα βήματά μας, τα βήματα της Ευρώπης, τα βήματα της Ανθρωπότητας, στο δρόμο της Ειρήνης, της Δημοκρατίας και της καταξίωσης του Ανθρώπου.

Ειδικότερα για την Πατρίδα μας και το Έθνος μας, εύχομαι η ανέσπερη λάμψη των Φώτων να καταυγάζει, ως φάρος αρραγούς ενότητας, τις σκέψεις μας και τις πράξεις μας στον κοινό ιερό αγώνα όλων μας για να ξεπεράσουμε την βαθιά κοινωνική και οικονομική κρίση και για να υπερασπισθούμε στο ακέραιο τα Εθνικά μας Δίκαια».

Νωρίτερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος είχε παραστεί στην Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου.


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών