Τσίπρας, Μητσοτάκης και Σαμαράς βρέθηκαν στις σημειώσεις της Πόλας Ρούπα | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Τσίπρας, Μητσοτάκης και Σαμαράς βρέθηκαν στις σημειώσεις της Πόλας Ρούπα

Δημοσίευση: 4:57 μ.μ. | 10/1/17

Επικοινωνία με τον επικεφαλής της ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά είχε ο Τόσκας

«Πρόχειρα χαρτιά» με ονόματα πολιτικών, και πρώτο αυτό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκαν
κατά τη διάρκεια των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ στο διαμέρισμα όπου συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη η Πόλα Ρούπα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πηγές, αναφέρονταν και τα ονόματα του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την ανακάλυψη των σημειώσεων, υπήρξε - μεταξύ άλλων - ενημέρωση από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνο Τσουβάλα, προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς πιστεύεται ότι ο ίδιος, όπως και ο προκάτοχός του, Αντώνης Σαμαράς, είχαν βρεθεί στο στόχαστρο της Πόλας Ρούπα.

Νωρίτερα, με τον νυν και τον πρώην αρχηγό της γαλάζιας παράταξης είχε επικοινωνήσει για το ίδιο θέμα και ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Μεταξύ των ευρημάτων στην κατοικία της Ρούπα στην Ηλιούπολη εντοπίστηκαν σημειώματα με διευθύνσεις κατοικιών και γραφείων, πινακίδες αυτοκινήτων, μετακινήσεις και άλλα που αφορούσαν πολιτικούς.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών