Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος επιστρέφει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος επιστρέφει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Δημοσίευση: 10:48 π.μ. | 13/1/17
o-lewnidas-grhgorakos-epistrefei-sth-dhmokratikh-symparataksh

Πυρετώδεις διεργασίες στο χώρο του κέντρου. Επιστολή Γεννηματά στον πρόεδρο της Βουλής για την επανένταξη του Λ. Γρηγοράκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Επιστροφών συνέχεια στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Μετά τη χθεσινή επαναπροσέγγιση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος επιστρέφει και αυτός.

Ο κ. Γρηγοράκος όπως έγινε γνωστό με επιστολή της  Φώφης Γεννηματά προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, εντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, είχε διαγραφεί τον Ιανουάριο του 2016 μετά από δηλώσεις του που είχαν ενοχλήσει ιδιαίτερα την Φώφη Γεννηματά.

Οι διεργασίες αυτές δίνουν άλλη διάσταση στη συνάντηση της Φώφης Γεννηματά το Σάββατο στο Κάραβελ, στη συνάντηση με όλους τους διατελέσαντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από το 1974 μέχρι σήμερα, στην οποία αναμένεται να παραστεί ο κ.Παπανδρέου, αλλά και στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών