Παγκόσμιο πολιτικό ρεκόρ από τον Ιλχάν Αχμέτ που εντάχθηκε στη ΔΗΣΥ | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Παγκόσμιο πολιτικό ρεκόρ από τον Ιλχάν Αχμέτ που εντάχθηκε στη ΔΗΣΥ

Δημοσίευση: 3:55 μ.μ. | 13/1/17
pagkosmio-politiko-rekor-apo-ton-ilxan-axmet-pou-entax8hke-sth-dhsy

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το Ποτάμι, ο μειονοτικός βουλευτής Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ, εντάχθηκε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, σημειώνοντας νέο πολιτικό ρεκόρ, αφού μόλις για λίγες ώρες παρέμεινε ανεξάρτητος βουλευτής. Ισοδύναμη κοινοβουλευτικά πλέον η ΔΗΣΥ με τη Χρυσή Αυγή

Η συνάντηση με την Φώφη Γεννηματά πραγματοποιήθηκε λίγη ώρα μετά την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του κ. Αχμέτ, με τον μειονοτικό βουλευτή να προσχωρεί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Παρόν στη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος τον υποδέχθηκε λέγοντας: «Καλωσόρισε στο σπίτι σου. Εργαζόμαστε σκληρά για την ενότητα όλου του χώρου».

Απ' ό,τι φαίνεται ήταν επιθυμία του κ. Αχμέτ να ενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΣΥ, κάτι που επιβεβαίωσε με την λακωνική της δήλωση η κ. Γεννηματά.

Πλέον, η εν λόγω κοινοβουλευτική ομάδα αριθμεί 18 βουλευτές και είναι ισοδύναμη τρίτη δύναμη με την Χρυσή Αυγή.

Το «προξενιό» ξεκίνησε πριν από ένα μήνα, όταν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, κατά την περιοδεία του στη Κομοτηνή, συζήτησε με τον Ιλχάν Αχμέτ το ενδεχόμενο προσχώρησής του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Δεύτερη συνάντηση έγινε μετά τις γιορτές και κλείστηκε το σημερινό ραντεβού με την κ. Γεννηματά.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών