Παππάς: Δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια, θα ξεκινήσουμε άμεσα τη διαβούλευση με το ΕΣΡ | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Παππάς: Δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια, θα ξεκινήσουμε άμεσα τη διαβούλευση με το ΕΣΡ

Δημοσίευση: 11:53 π.μ. | 14/1/17
pappas-den-tha-kathisoume-me-staurwmena-ta-xeria-tha-ksekinhsoume-amesa-th-diabouleush-me-to-esr

Ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ εκτός από τις τηλεοπτικές άδειες, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στον ΔΟΛ

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς
στη συνέντευξή που παραχώρησε χθες στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αίθουσα Σύνταξης», εκτός από τις τηλεοπτικές άδειες, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στον ΔΟΛ και στο MEGA, αλλά και στην υπόθεση της δικαστικής διαμάχης του Πάνου Καμμένου με τα «Παραπολιτικά».

Οι τηλεοπτικές άδειες

«Φτάσαμε στην ανάγκη να διεξάγουμε διαγωνισμό λόγω απουσίας ΕΣΡ, καθώς ήταν σαφές ότι το καθεστώς ήταν παράνομο και αντισυνταγματικό. Δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια, με δεδομένο ότι γνωρίζουμε ότι μπορεί να καταβληθεί τίμημα από δυνάμεις διατεθειμένες να πληρώσουν. Θα ξεκινήσουμε άμεσα την διαβούλευση με το ΕΣΡ να βάλουμε κάτω ένα χρονοδιάγραμμα και στο μεσοδιάστημα οφείλουμε να διασφαλίσουμε ότι για την λειτουργία τους τα κανάλια θα καταβάλουν σχετικό εύλογο τίμημα».

ΔΟΛ και Mega

Για το μέλλον του ΔΟΛ και του Mega, ο yπουργός τόνισε πως «η κυβέρνηση κινείται με βάση αρχές και δεν είμαστε στον καιρό που δίνονταν δάνεια με αέρα. Μία λύση αντίστοιχη με αυτή που προωθήθηκε για τον Μαρινόπουλο είναι ευκταία αν βρεθεί επενδυτής που θα βάλει ζεστό χρήμα, που είναι απαραίτητο για τη συνέχιση της λειτουργίας τους ώστε να καλυφθούν οι εκκρεμότητες προ τους εργαζομένους και τις Τράπεζες».

Ερωτηθείς για τις μηνύσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου κατά των δημοσιογράφων Α. Πετρουλάκη και Γ. Κουρτάκη - Π. Τζένου, ο κ. Παππάς είπε ότι κάποια ένδικα μέσα πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και ανυπέρβλητα όρια, όπως είναι η προσβολή των συγγενικών προσώπων.

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών