Παράταση διακοπών για τους μαθητές των Καλαβρύτων | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Παράταση διακοπών για τους μαθητές των Καλαβρύτων

Δημοσίευση: 4:39 μ.μ. | 11/1/17
paratash-diakopwn-gia-tous-ma8htes-twn-kalabrytwn

Ούτε την Πέμπτη θα ανοίξουν τα σχολεία

Με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Καλαβρύτων, ενημερώνει μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς και των δύο πρώτων βαθμίδων, ότι ούτε την Πέμπτη θα
χτυπήσει το σχολικό κουδούνι, λόγω των καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων μετακίνησης.

«Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή μας με σφοδρή χιονόπτωση. Δεν πραγματοποιήθηκαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ που μεταφέρει το μεγαλύτερο αριθμό μαθητών στα σχολεία της περιοχής τους και δε θα πραγματοποιηθούν ούτε αύριο όπως ενημερωθήκαμε ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο του ΚΤΕΛ ΑΧΑΙΑΣ. Δύσκολη θα είναι και η μεταφορά των μαθητών με ΤΑΞΙ όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος των οδηγών ΤΑΞΙ, ακόμη και αδύνατη από κάποια τοπικά διαμερίσματα του Δήμου μας.

Η απόφαση ελήφθη, ύστερα και από τη σύμφωνη γνώμη των διευθυντών των σχολικών μονάδων (στους οποίους κοινοποιήθηκε έγγραφο, που ζητούσε την ενημέρωσή για την κατάσταση της κάθε σχολικής μονάδας), από τον Προέδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Καλαβρύτων και Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών κ. Νικολάου Μαγκαφά, υπευθύνου του Δήμου Καλαβρύτων για τα θέματα παιδείας.

Οι μαθητές, οι γονείς τους και οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να ενημερώνονται καθημερινά από τις ανακοινώσεις του Δήμου σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων κατά τις επόμενες ημέρες.»

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών