Πολάκης κατά προέδρου ΠΟΕΔΗΝ: «Είσαι ξεφτίλας» | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Πολάκης κατά προέδρου ΠΟΕΔΗΝ: «Είσαι ξεφτίλας»

Δημοσίευση: 2:32 μ.μ. | 3/1/17
polakhs-kata-proedrou-poedhn-eisai-kseftilas

Λάβρος ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, σε ανάρτησή του στο Facebook για τις δηλώσεις που παραχώρησε στο Guardian αναφορικά με την κατάσταση των δομών υγείας στην Ελλάδα

Ο Παύλος Πολάκης χαρακτηρίζει τον κ. Γιαννάκο «ξεφτίλα», επισημαίνοντας πως τα στοιχεία που κλήθηκε να σχολιάσει αφορούσαν το μακρινό 2012, κάτι που παρέλειψε να διευκρινίσει. «Δεν σε πιστεύει κανεις πια απο τους εργαζόμενους των νοσοκομειων, παρα μόνο το παρεάκι σου» τονίζει, στρέφοντας παράλληλα τα πυρά του κατά των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν τη συνέντευξη. «Αναπαράγουν την εμετική σου συνέντευξη γιατι τους κόψαμε τη διαφημιστική δαπάνη απο Κεελπνο και την "αέρα" δανειοδότηση» σημειώνει σε έντονο ύφος, καταλήγοντας με την παρατήρηση ότι «έκλεισε ο κύκλος σας».

Η ανάρτηση:

Πρόεδρε της ΠΟΕΔΗΝ ,όχι στο guardian ,αλλα στους New York Times να δώσεις συνέντευξη με αισχρά ψέμματα και στοιχεία του 2012 (τοτε ντε που προσκυναγες το Βενιζέλο και εγλειφες τον Αδωνι) συκοφαντώντας τη χώρα σου και την κυβερνηςη ΣΥΡΙΖΑ που σας έκοψε τη μάσα και τις εξυπηρετήσεις ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ :

-Δεν σε πιστεύει κανεις πια απο τους εργαζόμενους των νοςοκομειων ,παρα μόνο το παρεάκι σου

-αποδεικνύεις οτι εισαι το ίδιο ξεφτίλας με τον Γιωργακη που για να φέρει εδώ το Δ.Ν.Τ έβριζε τη χώρα που ήταν πρωθυπουργός

-δείχνει τον πανικό που εχει πιάσει και σένα που σε λίγο καιρό δε θα εισαι πια πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ (και τοτε τι θα κανεις στη ζωη σου;;) αλλα και τα ΜΜΕ που αναπαράγουν την εμετική σου συνέντευξη γιατι τους κόψαμε τη διαφημιστική δαπάνη απο Κεελπνο και την "αέρα"δανειοδότηση "Απ τις τράπεζες και δεν βγαίνουν πια .

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ :έκλεισε ο κύκλος σας, η θέση σας ειναι στα σκουπίδια της ιστορίας ,οτι γκρέμισαν οι προηγούμενοι, με σένα και την παρέα σου να τους κρατάς φανάρι και να τους λιβανιζεις,ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ,χωρίς εςας ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών