Προβλήματα στην κυκλοφορία σε Αττική και Θεσσαλονίκη λόγω χιονιού | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Προβλήματα στην κυκλοφορία σε Αττική και Θεσσαλονίκη λόγω χιονιού

Δημοσίευση: 1:26 μ.μ. | 1/1/17
provlimata-stin-kikloforia-se-attiki-ke-thessaloniki-logo-chioniou

Πού χρειάζονται αλυσίδες

Αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα από τη χιονόπτωση στην Αττική. Μέχρι και πριν από λίγη ώρα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων
ίσχυε στη λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ, στο ρεύμα προς καζίνο, καθώς και στην περιφερειακή οδό Πεντέλης, από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, έως τη λεωφόρο Διονύσου.

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται ακόμα τα οχήματα στη λεωφόρο Φυλής, από τη Μονή Κλειστών προς Δερβενοχώρια. Σε όλα τα άλλα σημεία όπου υπήρχαν προβλήματα, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Με αλυσίδες, λόγω παγετού, διεξάγεται η κυκλοφορία σε ορισμένα σημεία του επαρχιακού δικτύου των νομών Χαλκιδικής, Ημαθίας και Πέλλας.

Συγκεκριμένα στη Χαλκιδική, τα οχήματα κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ιερισσού, μέσω Ταξιάρχη, στην επαρχιακή οδό Νεοχώριου-Βαρβάρας-Ολυμπιάδας, στην επαρχιακή οδό Παλαιοκάστρου-Ταξιάρχη, εντός του Δημοτικού Διαμερίσματος Ταξιάρχη και στη δασική οδό Πολυγύρου-Ταξιάρχη.

Στην Ημαθία, απαιτούνται αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Βέροιας-Σελίου, από το 22ο χιλιόμετρο έως το 26ο χιλιόμετρο (χιονοδρομικό κέντρο Σελίου) και στην επαρχιακή οδό Νάουσας-Τρία-Πέντε Πηγάδια, από το 14ο χιλιόμετρο έως το 17ο χιλιόμετρο (Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια) και στην Πέλλα, προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών