Σφίγγει ο κλοιός για τον Σώρρα - στον Άρειο Πάγο έστειλε τα στοιχεία ο Κοντονής | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Σφίγγει ο κλοιός για τον Σώρρα - στον Άρειο Πάγο έστειλε τα στοιχεία ο Κοντονής

Δημοσίευση: 7:04 μ.μ. | 5/1/17
sfiggei-o-kloios-gia-ton-swrra-ston-areio-pago-esteila-ta-stoixeia-o-kontonhs

Την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών που εκδόθηκε το 2013 και αφορά τα 600 δις του Αρτέμη Σώρρα διαβίβασε στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου ο υπουργός Δικαιοσύνης

Ο κ. Κοντονής διαβίβασε επίσης δημοσιεύματα για τις δράσεις του Σώρρα, ενώ ζήτησε να ενημερωθεί
τόσο για το περιεχόμενο της συγκεκριμένης απόφασης όσο και για την πορεία της υπόθεσης.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Δικαιοσύνης επιτίθεται παράλληλα στη ΝΔ για ανακοίνωση που είχε εκδώσει νωρίτερα κατηγορώντας την κυβέρνηση για αδράνεια στην υπόθεση Σώρρα.

«Η αντιπολιτευτική τακτική της Νέας Δημοκρατίας ξεπερνά κάθε επίπεδο πολιτικής γελοιότητας καθώς για ένα φαινόμενο που γεννήθηκε και ανδρώθηκε επί των ημερών της, το φαινόμενο Σώρρα, εγκαλεί σήμερα την Κυβέρνηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Δικαιοσύνης, και συνεχίζει σημειώνοντας πως «είναι εντυπωσιακό ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών που εκδόθηκε το 2013, δεν απασχόλησε ούτε στο ελάχιστο την τότε Κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό. Το να εμφανίζονται σήμερα εγκαλούντες την Κυβέρνηση, είναι τουλάχιστον κωμικό», αναφέρει συγκεκριμένα το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στο μεταξύ επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπολύουν και κυβερνητικοί κύκλοι οι οποίοι σημειώνουν ότι η ΝΔ -και στη συνέχεια ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι - με χρονοκαθυστέρηση ετών κατάλαβαν ότι υπάρχει η υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα. «Η σημερινή κυβέρνηση είναι η μόνη που έχει ζητήσει ήδη την πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης, η οποία βρίσκεται ήδη στα χέρια των αρμόδιων εισαγγελικών Αρχών» σημειώνουν, καλώντας τη ΝΔ αντί να παραβιάζει ανοιχτές θύρες, ζητώντας την αφύπνιση της κυβέρνησης, να βγει από τη χειμερία νάρκη και να μην αναγάγει την συγκεκριμένη υπόθεση σε αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης. «Μόνο υπηρεσίες στον ίδιο τον Αρτέμη Σώρρα προσφέρει», λένε οι ίδιοι.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών